II EKSTREMALNY RAJD ORŁA W CHRZANOWIE
- jurek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Pomimo kolizji z terminem Adventure Trophy podtrzymuję wcześniej podany termin II EKSTREMALNEGO RAJDU ORŁA W CHRZANOWIE w dniach
30-31 sierpień 2003 r.
Głównym celem Rajdu jest promocja rajdów ekstremalnych, stąd przewidujemy trzy kategorie uczestników: męską, mieszaną oraz po raz pierwszy kategorię juniorów ( zespoły 2-osobowe ).
Trasa Rajdu o długości około 200 km ( ok. 80 km dla juniorów ) prowadzić będzie przez najciekawsze zakątki Ziemi Chrzanowskiej. Teren pagórkowaty, urozmaicony.
Etapy:
- rowerowy ok. 130 km ( w 2 etapach )
- pieszy ok. 60 km ( w 2 etapach )
- kajakowy ok. 10 km
Zadania specjalne ( wspinaczka skałkowa, zjazd na linie, most linowy ) i odcinki specjalne.
Pełny regulamin Rajdu podamy wkrótce.
Zapewniamy dobre warunki, wiele atrakcji i miłą
atmosferę.
Serdecznie zapraszam w imieniu Klubu Sportowego Orły Chrzanów
30-31 sierpień 2003 r.
Głównym celem Rajdu jest promocja rajdów ekstremalnych, stąd przewidujemy trzy kategorie uczestników: męską, mieszaną oraz po raz pierwszy kategorię juniorów ( zespoły 2-osobowe ).
Trasa Rajdu o długości około 200 km ( ok. 80 km dla juniorów ) prowadzić będzie przez najciekawsze zakątki Ziemi Chrzanowskiej. Teren pagórkowaty, urozmaicony.
Etapy:
- rowerowy ok. 130 km ( w 2 etapach )
- pieszy ok. 60 km ( w 2 etapach )
- kajakowy ok. 10 km
Zadania specjalne ( wspinaczka skałkowa, zjazd na linie, most linowy ) i odcinki specjalne.
Pełny regulamin Rajdu podamy wkrótce.
Zapewniamy dobre warunki, wiele atrakcji i miłą
atmosferę.
Serdecznie zapraszam w imieniu Klubu Sportowego Orły Chrzanów
profesjonalizm
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo za decyzję, niech panowie z adidasa nie myślą, że są jedyni na świecie. Zgłaszam drużynę Orła Bielika na Wasz rajd. Możliwe, że nie wszyscy mnie poprą, ale apeluję o start w Chrzanowie.
WiechoR
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Czy zawody maja swoją stronę internetową?
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
- KshysiekDolegowski
- Wyga
- Kontakt:
WiechoR, czy ty wykopales wlasnie topor wojenny? I wygonisz z Rajdu Bielika wszystkich w butach adidasa i salomona? :)
Kshysiek - www.napieraj.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście, że znak firmowy adidasa i salomona jest zakazany na Bieliku!!!!!!! Żarty, kto mnie zna ten wie, że to, co w głowie to na języku taką mam zasadę. Nie będę się odzywał się na temat AT 2003 do czasu nowego regulaminu, jeżeli znajdzie się tam pewna zmiana, która podobno była głównym powodem przeniesienia rajd to odszczekam wszystko, co napisałem o AT, mam nadzieję, że Pan Broniewicz zmieni termin tak jak proponuje Klara, nie można wchodzić na termin już wcześniej zarezerwowany przez kogoś innego. Co prawda Adan pisze o ślubie partnera, ale jak pomyślę o ślubie napieracza w stroju do walki na AT w uprzęży, kapoku, w butach adidasa, plecaku salomona i z wiosłem w ręku a świadkami byliby wszyscy uczestnicy AT to byłby to ślub na miarę środowiska?
Nie ma wojny a topór zakopałem.
Krzysiu!!! dobrze, że będziesz na pieszej trasie ale jak będę Ciebie wyprzedzał na rowerku to dobrze trzymaj ten plecak.
Nie ma wojny a topór zakopałem.
Krzysiu!!! dobrze, że będziesz na pieszej trasie ale jak będę Ciebie wyprzedzał na rowerku to dobrze trzymaj ten plecak.
WiechoR
- jurek
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Dzięki za pierwsze zgłoszenia na Rajd w Chrzanowie i słowa zachęty.
Regulamin II Ekstremalnego Rajdu Orła ukaże się na stronie :
www.orly.powiat-chrzanowski.pl
jurek kryjomski
Regulamin II Ekstremalnego Rajdu Orła ukaże się na stronie :
www.orly.powiat-chrzanowski.pl
jurek kryjomski
profesjonalizm