Witam,
Do tematu Puchar Polski w sportach ekstremalnych chciałbym dodać nową ofertę imprezy.
31 maja i 1 czerwca 2003 r. organizujemy w okolicach Chrzanowa Nowy !!! rajd ekstremalny.
II EKSTREMALNY RAJD ORŁA organizuje sekcja sportów ekstremalnych Klubu Sportowego "Orły" Chrzanów. Mamy w Klubie 15 ekstremalistów, między innymi Tomka Bobę i Wacka Kuchcińskiego.
Trasa rajdu będzie miała długość około 200 km, w tym 130 km jazdy na rowerze, 60 km pieszo oraz 10 km kajakiem. Planujemy także zadania specjalne: wspinaczkę skałkową (łatwą), zjazdy na linie, tyrolkę i most linowy. Zespoły 2 - osobowe w kategoriach: M, MIX oraz JUNIOR ( trasa ok. 100 km do pokonania w ciągu 8 - 12 godzin ); teren bardzo ciekawy i urozmaicony: duże, pagórkowate tereny leśne o bogatej rzeźbie, zamki, jaskinie, akweny wodne. Zakwaterowanie o różnym standardzie na terenie Chrzanowa, wyżywienie w centrum zawodów.
Więcej szczegółów do 28 lutego na Naszej stronie:
www. orly.powiat-chrzanowski.pl
Serdecznie zapraszamy !!!
NOWY RAJD EKSTREMALNY W POLSCE
- jurek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
profesjonalizm
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widzę, że Orły opanowały rajdy przygodowe. Mam uwagę do terminu. W tym czasie Wawel Kraków robi imprezę rowerową i są Mistrzostwa Polski w Jeździe Rowerowej na Orientację. Ja w tym samym czasie chciałem zrobić super maraton rowerowy 510 km w 30 godz. i przesunąłem moją imprezę na 07.06.03. Wielu ludzi i tak ma już problem, co wybrać a tu jeszcze jedna impreza?! Napisz do mnie to Ci coś podpowiem.
WiechoR
- Andrzej2
- Rozgrzewający Się
Jurek,
Przyłączam się do propopzycji zmiany terminu.
Imprez w Polsce nie ma tak dużo, proszę przejrzeć kalendarze, a szkoda, żeby odbywały się w tym samym terminie.
Każdy konflikt terminu spowoduje mniejszą frekwencję na zawodach, a tego chyba ani zawodnicy, ani organizatorzy nie chcą.
Proszę rozważcie inny terimin uprzednio studiując terminy innych również ciekawych imprez.
Napewno wielu zawodników pragnęło pokonać Wasz dystans, jak i mistrzoswa rowerowe.
Tymczasem - napierać!
and
Przyłączam się do propopzycji zmiany terminu.
Imprez w Polsce nie ma tak dużo, proszę przejrzeć kalendarze, a szkoda, żeby odbywały się w tym samym terminie.
Każdy konflikt terminu spowoduje mniejszą frekwencję na zawodach, a tego chyba ani zawodnicy, ani organizatorzy nie chcą.
Proszę rozważcie inny terimin uprzednio studiując terminy innych również ciekawych imprez.
Napewno wielu zawodników pragnęło pokonać Wasz dystans, jak i mistrzoswa rowerowe.
Tymczasem - napierać!
and
@ndrzej
- jurek
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
WITAM!
Sprawa terminu II Ekstremalnego Rajdu Orła jest jeszcze otwarta;
Czekam na życzliwe propozycje lepszego (?) terminu.
Może 14-15 czerwiec?
Jurek
Sprawa terminu II Ekstremalnego Rajdu Orła jest jeszcze otwarta;
Czekam na życzliwe propozycje lepszego (?) terminu.
Może 14-15 czerwiec?
Jurek
profesjonalizm