rajdy w telewizorze
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Uwaga, uwaga! W najbliższą środę (8.1.) wieczorem (~22.00 oraz 23.15) w mojej macierzystej tv Eurosport będą pokazywać imprezy ekstremalne. Najpierw relacja z zeszłorocznego Desert Cup, potem zaś szwedzko-norweski odcinek Salomon x-series. Towar zatem "drugiej świeżości", ale dobre i to. Można nagrać i pokazywać rodzinie, kolegom i sponsorom. Dla posiadaczy polskiej wersji językowej dodatkowa atrakcja, bowiem - obok niżej podpisanego - o imprezach będzie opowiadał ich uczestnik, czyli Artur Kurek ze Speleo. Tak przynajmniej - wstępnie - zadeklarował. Zapraszamy...
-
- Wyga
Ja ponownie o tym samym. Tym razem Eurosport pokaże drugi etap zeszłorocznych zawodów Salomon X-series, czyli odcinek francuski. Zgodnie z wielowiekową tradycją obok niżej podpisanego o imprezie opowie naoczny świadek - w tym przypadku Maciek Olesiński. Zapraszam serdecznie: środa ( 5.2.), godz. 23.45, Eurosport. Powtórka w piątek o jeszcze bardziej wściekłej porze, chyba po pierwszejw nocy.
Tak przy okazji - jeśli ktoś oglądał pierwszą część i ma jakieś konstruktywne uwagi, to zachęcam do ich wyartykułowania. Pewnie sporo można poprawić...
Tak przy okazji - jeśli ktoś oglądał pierwszą część i ma jakieś konstruktywne uwagi, to zachęcam do ich wyartykułowania. Pewnie sporo można poprawić...
-
- Wyga
Info z ostatniej chwili, dotyczące godziny emisji: nie o 23.45, ale o 23.15. Zmiana niby niewielka, ale zawsze. Poza tym ( Francja, x-series, Maciek Olesiński) bez zmian.
-
- Wyga
Z tego, co słyszałem, rajdy będą się pojawiać z częstotliwością 1xmiesiąc. Ponieważ zaś cykl zawodów x-series obejmował 5 imprez, nietrudno wyliczyć, że w maju ta idylla może się zakończyć.
Ale - pożywiom, uwidim..
Ale - pożywiom, uwidim..
- Andrzej2
- Rozgrzewający Się
no szkoda, ze zmieniono godzine.
nawet w pt sprawdzalem to w programie tv.
poprosilem kumpla zeby mi to nagral i dzisiaj rano
dostalem kasete spowrotem.
z tego co piszecie nici z mojego nagrania
moze ktos z was moze zabrac ta kasete do gdyni?
nawet w pt sprawdzalem to w programie tv.
poprosilem kumpla zeby mi to nagral i dzisiaj rano
dostalem kasete spowrotem.
z tego co piszecie nici z mojego nagrania
moze ktos z was moze zabrac ta kasete do gdyni?
@ndrzej
-
- Wyga
Po raz kolejny w terminarzu tv Eurosport pojawiła się eliminacja Rajdu Gauloise'a. Tym razem będzie to odcinek amerykański; niestety, bez udziału Polaków. Co więcej, dla zmylenia przeciwnika emisja nie w pierwszą środę marca a ostatnią lutego. Tym niemniej polecam; termin - 26.2., godz. 23.00. Z uwagi na pewną "ruchomość" godzin emisji ( dopuszczalne ruchy do 1/2 godziny w każdą stronę) proszę zachować obywatelską czujność.
-
- Wyga
Obawiam się, że już nie. Powtórki programów są zwykle powtarzane wkrótce po pierwszej emicji i tak ten najbliższy ( czyli ze środy) można będzie jeszcze obejrzeć w czwartek o 8.30 rano oraz ok. 14.00 ( według planów, które mogą ulec zmianie). Natomiast nie sądzę, żeby były powtarzane programy starsze...chociaż - nigdy nic nie wiadomo. Poza tym - może ktoś ma kasetę z odcinkiem francuskim i moglibyście przeprowadzić operację znaną z "Czterech pancernych" jako "machniom"...
- TOMEK
- Rozgrzewający Się
Dzięki Igor za odpowiedź. Wyjaśniłeś wszystko w najdrobniejszych szczegułach. Mam jednak malutką nadzieję, że Eurosport, pokaże w miesiącach posuchy rajdowo-ekranowej (jak sam wspomniałeś jest tylko 5 imprez,a miesięcy...) delikatną powtórkę.
SPEED
-
- Wyga
Może z tą posuchą nie będzie tak dramatycznie...w najbliższą środę kolejny rajd, tym razem francuski Ariel ( zbieżność nazw przypadkowa). Tradycyjnie około 23.15; tym razem bez co-comentatora. Dobrze to, czy źle...
- TOMEK
- Rozgrzewający Się
Osobiście wolę posłuchać polskiego (w dodatku jakby znajomego) głosu. Szczególnie jeżeli na dokładkę jest to osoba, która brała udział w rajdzie relacjonowanym w E. Komentarze uczestnika, są nieporównym żródłem informacji o imprezie. Ale nie zamierzam wybrzydzać, oglądne program takim jaki jest.
SPEED