GENZO 2002
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Szukam chętnych na wyjazd w Beskidy. Posiadam samochód i szukam 2-3 osób na wspólny wyjazd. Szukam też partnerki lub partnera(powyżej 45 lat) do wspólnego startu. Kontakt Wiesław Rusak Świnoujście 0601891616 lub rusak@uznam.net.pl
WiechoR
- wojtekk
- Rozgrzewający Się
Witam! Chciałbym dowiedzieć się jak udała sie impreza GEZnO. Niestety nie mogłem tam startować. Jaka jest wasza opinia na temat tych zawodów?
pozdrawiam.
pozdrawiam.
[i]Wojtek[/i]
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Zawody super, ukończyć nie było łatwo, jak pokazały wyniki. Mi się ledwo udało 10 miejsce w MM. Trasa abmitna. Polecam na przyszły rok. Bardzo dobra organizacja.
Grzegorz
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
W sobotę jesiennie, a w niedziele zimowo!
Wawel to umie zaplanowac.....
No i nie zawsze bylo z górki, dzieki za imprezę.
Pozdrawiam wszystkich Napieraczy
Matejko
Wawel to umie zaplanowac.....
No i nie zawsze bylo z górki, dzieki za imprezę.
Pozdrawiam wszystkich Napieraczy
Matejko
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Oj tak, troche w kość dało... Ale sympatycznie bardzo
ps. {Grzegorz} chyba mijaliśmy się kilka razy w drugi dzień, no i w końcu dołożyliście nam trzy minuty...
ps. {Grzegorz} chyba mijaliśmy się kilka razy w drugi dzień, no i w końcu dołożyliście nam trzy minuty...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Adamek
- Dyskutant
Moja opinia o zawodach jest także jak najbardziej pozytywna. Zawody były doskonale przygotowane. Beskid Mały to ciekawy i " wymagajacy" teren.
Przy założeniu, że pokonamy z partnerem trase szybkim marszem, od czasu do czasu podbiegajac, pierwszego dnia zdołalismy podejsc pod pk 9 i niestety skonczyl sie dzien a my nie pomyśleliśmy o zabraniu czołówek.
Drugiego dnia pokonaliśmy trąsę kategori MV współdziałając troszkę po drodze z Grzegorzem i Krzyskiem (Techmex), Ziutem i Piotrem (Orientuz).
Pozdrowienia
Przy założeniu, że pokonamy z partnerem trase szybkim marszem, od czasu do czasu podbiegajac, pierwszego dnia zdołalismy podejsc pod pk 9 i niestety skonczyl sie dzien a my nie pomyśleliśmy o zabraniu czołówek.
Drugiego dnia pokonaliśmy trąsę kategori MV współdziałając troszkę po drodze z Grzegorzem i Krzyskiem (Techmex), Ziutem i Piotrem (Orientuz).
Pozdrowienia
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Tak przy okazji tematu ciągnietego w Melanżu - w drugim dniu miałem dość bliskie (około 30 m) spotkanie z Panem Jeleniem - przy zejściu (a raczej zjeździe) do PK3 (nad Międzybrodziem). Niestety szybko myknął w krzaki i tyle go...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Pozdrawiam wszystkich,z którymi mijałem się w drugi dzień. Moje kolano już dobrze. Ale przestało boleć w środę. Uraz kolana z soboty okazał się dość mocnym stłuczeniem, tak, że w niedzielę pokonałem dość duży dystans z wyprostowaną prawą nogą.
Krzycho, Jeżeli chodzi o twój palec to trzymam kciuki, aby chirurg sobie dał radę i wszystko było w porządku.
Krzycho, Jeżeli chodzi o twój palec to trzymam kciuki, aby chirurg sobie dał radę i wszystko było w porządku.
Grzegorz