Poszukiwany! Poszukiwana!

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
malcolm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Yo wszyskim, albo witajcie - co kto woli... Jestem nowy nie da się ukryć, a przynajmniej jeżeli chodzi o rajdy ekstremalne. Przez 13 lat trenowałem wyczynowo większość z dyscyplin proponowanych w rajdach (np. lekka atletyka, triathlon, wspinaczka, itp.) 6-krotnie stawałem na podium Mistrzostw Polski (w tym również na najwyższym) oraz wygrałem Puchar Europy w biegu płotkarskim na 110m.
To tyle  w gestii mojej osoby. Aha... mieszkam w Stolicy.Próbowałem wystartować w tegorocznym Winter Challenge ,zapisy ble ble , na kilka godzin rzed startem wymiękł mój współtowarzysz,  i to jest problem z którym tu przyszedłem. Wiem, że stronę odwiedza wiele ludzi o czym świadczy ilość otwierań - Ktoś kto chce bardzo wystartować w rajdzie nie zawsze może znaleść kogoś do zespołu, a chyba możnabyłoby takim ludziom pomóc. Po co mamy się szukać nie wiadomo gdzie, skoro możemy tutaj. Czekam na opinie zarówno na forum jak i mailem bartek.grochowski@wp.pl .  
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no gościuuuuuuuuuuuu!!
szczerze mówiąc, to nie wystartowałbym z Tobą za żadne skarby świata! nie ta liga. jesteś gość.
pozdrawiam
pozdrawiam
ODPOWIEDZ