triatlon, ultramaratony - gdzie szukać wiedzy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy możecie zarekomendować jakieś publikacje, serwisy internetowe traktujące o triatlonie i ultramaratonach (język polski i angielski). Czy polscy sympatycy w/w sportów mają coś na kształ bieganie.pl ?
Maciek Zyto
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Tak na szybko możesz szukać zaczepienia na stronie polskiej.
Na mojej stronie www.zwozniak.republika.pl jest link do strony Polskiego Związku Triathlonu.
Spróbuj.
Na mojej stronie www.zwozniak.republika.pl jest link do strony Polskiego Związku Triathlonu.
Spróbuj.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
I Bieganie nie jest gorsze - zajrzyj na:
www.bieganie.pl/inni
www.bieganie.pl/inni
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Dyskutant
Lezan jeśli planujesz zacząć od dystansu olimpijskiego to szczerze polecam książkę "Triathloning for ordinary mortals" można ją kupić w www.amazon.com
Też chcę przygotować się do dystansu olimpijskiego i książka ta dała mi wiele cennych wskazówek dotyczących przygotowania się do pierwszego triathlonu. Dodatkowo program w niej zawarty (jak sama nazwa wskazuje) jest przeznaczony dla zwykłych śmiertelników więc pozwala przygotować się do triathlonu bez konieczności porzucenia pracy i życia osobistego.
Polecam również www.trinewbies.com
Pozdrawiam,
Wojtas
Też chcę przygotować się do dystansu olimpijskiego i książka ta dała mi wiele cennych wskazówek dotyczących przygotowania się do pierwszego triathlonu. Dodatkowo program w niej zawarty (jak sama nazwa wskazuje) jest przeznaczony dla zwykłych śmiertelników więc pozwala przygotować się do triathlonu bez konieczności porzucenia pracy i życia osobistego.
Polecam również www.trinewbies.com
Pozdrawiam,
Wojtas
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Wojtas,dzieki za wsparcie. "Triathloning for ordinary mortars" czytalem, zgadzam sie ze jest to bardzo dobra ksiazka dla poczatkujacych. Niemniej jednak trialathlon (na razie) traktuje jako sport uzupelniajacy do biegania. Plywam glownie w lecie a na rowerze ostatnio robilem mniej kilometrow tygodniowo niz biegiem. Mam zamiar to troche zmienic, teraz wiecej jezdze. W ciagu ostatnich trzech lat zaliczylem kilka dystansow "sprint" wiec dystans olimpijski bedzie logicznym rozszerzeniem. A czy spelni sie moje marzenie- Ironman to zobacze za kilka(moze -nascie) lat. Na razie przede mna dluga i bolesna droga do polowki.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
-
- Rozgrzewający Się
A moze ktorys z kolegow jest gotow sprzedac przeczytana juz ksiazke "Triathloning for ordinary mortars" lub inne ciekawe publikacje?
Jesli tak prosze o kontakt: maczyto@poland.com
Jesli tak prosze o kontakt: maczyto@poland.com
Maciek Zyto