Komentarz do artykułu Podzieliły ich sekundy - Relacja z MP w ultramaratonie górskim
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Podzieliły ich sekundy - Relacja z MP w ultramaratonie górskim
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo fajnie, że w końcu Bartek wygrał z Marcinem. Na pewno doda mu to pewności siebie. Bodajże Dominika Stelmach mawiała (jak się pomyliłem to przepraszam DOM ), że Bartek wcale nie ustępuje fizycznie MŚ, brakuje tylko tej pewności siebie i przez to większego ryzyka. Ostatnio nie mamy zbyt często okazji na bieg z samą czołówką polskich górali. Zawsze kogoś brakuje.
Marzy mi się Szczawnica w przyszłym roku z Marcinem, Bartkiem i Bartem. To byłoby coś
Marzy mi się Szczawnica w przyszłym roku z Marcinem, Bartkiem i Bartem. To byłoby coś
-
- Zaprawiony W Bojach
Wybaczcie czepialstwo, ale to bardzo niegrzeczne. Mistrzostwa Polski, dajecie wypowiedzi zawodników i zaczynacie od wicemistrza. No sorry, ale Mistrz Polski jest jeden i w tym roku nie jest to Marcin Świerc (z całym szacunkiem dla jego dotychczasowych dokonań).
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Prowokacja;) tak samo jak słowo : Podzieliłysojer pisze:Wybaczcie czepialstwo, ale to bardzo niegrzeczne. Mistrzostwa Polski, dajecie wypowiedzi zawodników i zaczynacie od wicemistrza. No sorry, ale Mistrz Polski jest jeden i w tym roku nie jest to Marcin Świerc (z całym szacunkiem dla jego dotychczasowych dokonań).
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
sojer - wypowiedzi są dokładnie w takiej kolejności, w jakiej rozmawiałem z medalistami. wszystkich znam osobiście i równie szanuję i lubię (no dobra, Kasię najbardziej <3 ). Nie uważam, żeby fakt, iż kolejność wypowiedzi nie odzwierciedlała kolejności miejsc była niegrzecznością. To już chyba większą niegrzecznością jest przytoczenie wypowiedzi mężczyzn przed kobietami.
Pewnie to oznacza, że uważam rywalizację kobiet za mniej ważną, nie doceniam ich wysiłku i w ogóle boję się kobiet :D
A wypowiedzi o cechach paranoi w ogóle nie będę komentował xD
Pewnie to oznacza, że uważam rywalizację kobiet za mniej ważną, nie doceniam ich wysiłku i w ogóle boję się kobiet :D
A wypowiedzi o cechach paranoi w ogóle nie będę komentował xD
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Piękne słowo na niedzielę.Qba Krause pisze: A wypowiedzi o cechach paranoi w ogóle nie będę komentował xD
Generalnie gratuluję odwagi.... internetowej...
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]