Fjorden Rundt 100K
Ufff no i jeszcze jeden wpis. 25 sierpnia, podobnie jak w zeszlym roku, start w ultramaratonie na 100km. To druga edycja tego biegu. W zeszlym roku zszedlem z trasy na 40km W tym roku "polkne" ta setke Jest to maly bieg, ale organizacja byla na pierwszej edycji w zeszlym roku zadziwiajaco dobra. Organizator stanal na wysokosci zadania
http://www.fjordenrundt100.dk/
http://www.fjordenrundt100.dk/
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale naraz może do promu wsiąść kilka osób, tak? Fana impreza.
Z 10 osob wejdzie na raz. Pierwszy prom jest na ok 35km a drugi 1 km dalej. Stawka jest juz rozciagnieta - grupki po pare osob. Kto nie zdazy to musi czekac pare minut. Cale szczescie, ze przy promie jest punkt odzywczy
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Coś jak przejazd kolejowy i pociąg na trasie półmaratonu , który zatrzymał zawodników Gdzieś czytałem o tym.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Nie, nie, to w Polsce było
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Tak w Szczecinie, między innymi mnie zatrzymał, wrzucałem na forum foto
Wysłane z mojego SM-G950F .
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Ciezko bo tam jest dosc silny nurt. Samemu ten prom przeciaga sie dosc ciezko w szczegolnosci jak jest silny wiatr. Latwiej sie przeciaga kiedy chce sie wsiasc a prom jest po drugiej stronie. Krecac kolba, stalowa lina nawija sie na beben za posrednictwem specjalnych przelozen. Czesto tamtedy biegam. Najgorzej jest zima kiedy trzeba przeciagac prom zmarznieta linaArasso pisze:A wpław nikt nie próbował?rufuz pisze:Kto nie zdazy to musi czekac pare minut.
Ale przed samym promem jest mega dobrze zaopatrzony check point wiec nie ma problemu jak sie nie zdazy na "rejs"
Masakra, bo przyzwyczailem sie do dlugich i mocnych treningow a zeszly tydzien luz przed jutrzejszym biegiem. Ale nuuuuuudaaaaaa
no i po biegu. Jestem mega zadowolony. Organizacja na najwyzszym poziomie, pogoda ok.
Czas 12 godzin 17 minut.
Jestem o tyle zadowolony, ze mentalnie bylo bardzo dobrze. Na calych 100km nie rozsypalem sie ani razu.
Do 75-80km bylo calkiem niezle ale potem zaczalem sie fizycznie sypac. Po 75 km byl juz tylko Galloway
To moj nowy zyciowy rekord. Nigdy nie przebieglem za jednym razem trzycyfrowej odleglosci Wczesniej bylo to 55, 85 lub 90 km.
Czas 12 godzin 17 minut.
Jestem o tyle zadowolony, ze mentalnie bylo bardzo dobrze. Na calych 100km nie rozsypalem sie ani razu.
Do 75-80km bylo calkiem niezle ale potem zaczalem sie fizycznie sypac. Po 75 km byl juz tylko Galloway
To moj nowy zyciowy rekord. Nigdy nie przebieglem za jednym razem trzycyfrowej odleglosci Wczesniej bylo to 55, 85 lub 90 km.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Gratuluję ! Pogoda była fajna?
Dzieki bardzo Dwa razy popadalo raz mocniej a za drugim razem taki "kapusniaczek". Poza tym bylo ok, lekki wiatr i temp. ok 16 st.
spodobaly mi sie biegi ultra Dzis tak rozmawialem z kolega, triatlonista i pojawil sie pomysl biegu 24 godzinnego. Plan byl taki aby sprobowac sie wyrobic na 34 MDS w nastepnym roku ale chyba nie da rady na 2019 i bedzie to 35 MDS w 2020. No to jesli nie MDS to coz innego, aby "nabic" adrenaline - bieg 24 godzinny.
Tylko jaki ? Moze macie jakies namiary na fajny bieg 24h. Z gory dzieki.
spodobaly mi sie biegi ultra Dzis tak rozmawialem z kolega, triatlonista i pojawil sie pomysl biegu 24 godzinnego. Plan byl taki aby sprobowac sie wyrobic na 34 MDS w nastepnym roku ale chyba nie da rady na 2019 i bedzie to 35 MDS w 2020. No to jesli nie MDS to coz innego, aby "nabic" adrenaline - bieg 24 godzinny.
Tylko jaki ? Moze macie jakies namiary na fajny bieg 24h. Z gory dzieki.