Komentarz do artykułu Marcin Świerc drugim zawodnikiem klasyfikacji generalnej Pucharu Świata Ultra Skyrunning
- FilipO
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:15
- Życiówka w maratonie: brak
Tylko 7 zawodników spośród TOP39 rankingu ukończyło wspomniane 3 biegi do klasyfikacji, więc szanse na ostateczne podium Marcina są niewielkie niestety
. Dodatkowo, jeśli dobrze rozumiem tabele, za start w Hiszpani dostaje się dodatkowe 20% punktów, więc to dodatkowo obniża szanse Marcina.
Tak czy inaczej trzymam kciuki :D.

Tak czy inaczej trzymam kciuki :D.
Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Trasa wydaje się momentami bardzo trudna to już nie ma wiele wspólnego z bieganiem w ogóle budzi to mój wewnętrzny sprzeciw żeby na takich trasach puszczać ludzi kazać im się ścigać .
- marcin.swierc
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 31:33
- Życiówka w maratonie: -----
- Kontakt:
na Orlej Perci jest bezpieczniej bo są chociaż łańcuchy i szlak... Tu tego brakowało...
Start w skali trudności 10 oceniam na 15!!! w naszym kraju to jest nie do pomyślenia...
ja też już kończę z takim - wolę "biegi górskie" - z podkreśleniem na "biegi" a nie wspinaczki.
Tak wiec przyszły sezon biegamy...
dzięki
Start w skali trudności 10 oceniam na 15!!! w naszym kraju to jest nie do pomyślenia...
ja też już kończę z takim - wolę "biegi górskie" - z podkreśleniem na "biegi" a nie wspinaczki.
Tak wiec przyszły sezon biegamy...
dzięki
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No właśnie mi też się wydaje, że to już trochę inny sport.
-
- Zaprawiony W Bojach
polecam w tej dziedzinie artykuł Kiliana:
http://alpinrunning.org/trail-running-label/
Tromso to jeden z najbardziej ekstremalnych biegów górskich i chyba o to też chodziło Kilianowi i Emelie, gdy obmyślali trasę - żeby to była po prostu dzika przygoda z górami na krawędzi... krawędzi wszystkiego.
http://alpinrunning.org/trail-running-label/
Tromso to jeden z najbardziej ekstremalnych biegów górskich i chyba o to też chodziło Kilianowi i Emelie, gdy obmyślali trasę - żeby to była po prostu dzika przygoda z górami na krawędzi... krawędzi wszystkiego.
- kamilv
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:53
- Życiówka w maratonie: 3:40:00
Gratki dla Marcina, tym większy szacun za takie dobre miejsce jeśli takie biegi nie są jego specjalnością, no i że wystartował jeszcze mocno poobijany 
Qba, też tak myślę. Niedługo będzie coś podobnie trudnego i jeszcze dłuższego, mam nadzieję że opowiem coś z pierwszej ręki, chociaż dalej nie wiem co ja tam robię...

Qba, też tak myślę. Niedługo będzie coś podobnie trudnego i jeszcze dłuższego, mam nadzieję że opowiem coś z pierwszej ręki, chociaż dalej nie wiem co ja tam robię...
-
- Zaprawiony W Bojach
Kami, znamy się odrobinką, więc pozwolę sobie szczerze: pomodlę się za to 

- kamilv
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:53
- Życiówka w maratonie: 3:40:00
Dzięki Qba