1 sierpnia odbędzie się fajna impreza biegowa po Kazimierskim Parku Krajobrazowym. Do wybory kilka tras w tym półmaraton i ultramaraton (troszkę ponad 60km). Wszystkie informacje znajdziecie na stronie organizatora http://biegszlaktrafi.pl/trasa-ultra/
Szczerze polecam ten bieg! Biegłem w poprzednich dwóch edycjach i nie ma się do czego przyczepić. Organizacja i atmosfera świetna! O terenie chyba nie muszę za dużo pisać kto był w Kazimierskich wąwozach ten wie z czym to się je a kto nie był niech sobie wygogluje :D Ultra robią pierwszy raz ale patrząc na zaangażowanie i pasję z jaką robili wcześniejsze biegi będzie ok!
1 sierpień Bieg Szlak Trafi - 60km po wąwozach!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze podrzucam filmik prezentujący okolicę biegu https://vimeo.com/121888250
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 48:16
Cześć,
Ultramaraton 60 km w Parchatce będzie moim debiutem na trasie dłuższej niż maratońska.
Chciałem się dowiedzieć czy jest może ktoś na forum kto tak jak ja będzie mierzył w czas ok 8-9 h (przy limicie 10h), chciałbym pierwszy tego typu bieg po prostu ukończyć, nie skupiając się na 'czasie'? Zawsze raźniej biec z kimś
Inna sprawa, czy macie jakieś rady? Co powinienem wziąć ze sobą oprócz: wody, batoników czy innego jedzenia, folii, czapki, plastrów? Jakieś inne rzeczy? Nie wiem, drugie skarpetki się przydadzą ?
Pozdrawiam,
CF.
Ultramaraton 60 km w Parchatce będzie moim debiutem na trasie dłuższej niż maratońska.
Chciałem się dowiedzieć czy jest może ktoś na forum kto tak jak ja będzie mierzył w czas ok 8-9 h (przy limicie 10h), chciałbym pierwszy tego typu bieg po prostu ukończyć, nie skupiając się na 'czasie'? Zawsze raźniej biec z kimś
Inna sprawa, czy macie jakieś rady? Co powinienem wziąć ze sobą oprócz: wody, batoników czy innego jedzenia, folii, czapki, plastrów? Jakieś inne rzeczy? Nie wiem, drugie skarpetki się przydadzą ?
Pozdrawiam,
CF.
- no-login
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Hej!Chuck Finley pisze:Cześć,
Pozdrawiam,
CF.
Będę biegł i dla mnie również będzie to pierwsze ultra. Odezwę się niedługo na priv. A teraz lece pobiegać :P