UTMB 2014
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł 50 reprezentantów Polski wystartuje w Ultra-Trail du Mont-Blanc 2014
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Swoją drogą Krzysiek i Magda musieli się dostać z listy zaproszonych, bo w wynikach losowania widziałem, że im się nie udało dostać...
Trzeba trzymac kciuki i cieszyć się, że tylu Polaków będzie wystartować.
Dzisiaj miałem jechac na CCC - wszystko załatwione i zarezerwowane i... siedzę w robocie, bo w czwartek wieczorem przed biegiem wpadło nagle spotkanie biznesowe nie_do_odrzucenia.... Życie...
Trzeba trzymac kciuki i cieszyć się, że tylu Polaków będzie wystartować.
Dzisiaj miałem jechac na CCC - wszystko załatwione i zarezerwowane i... siedzę w robocie, bo w czwartek wieczorem przed biegiem wpadło nagle spotkanie biznesowe nie_do_odrzucenia.... Życie...
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
Kamil (121), spokojnie, trzydziesty drugi
Gedyminas (21) jedenasty (!) wytrzyma?
Krzysiek (425) - 350, już chyba może zacząć biec
Magda (226) - 42 w SE F
całość tu
GO! GO! GO!
a ja tymczasem, jak przystało na wiernego kibica, idę lulu...
Gedyminas (21) jedenasty (!) wytrzyma?
Krzysiek (425) - 350, już chyba może zacząć biec
Magda (226) - 42 w SE F
całość tu
GO! GO! GO!
a ja tymczasem, jak przystało na wiernego kibica, idę lulu...
mastering the art of losing. even more.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Gedyminas 5 ? No ładnie. Ma 4 minuty straty do kolejnego.
- ErgoJanek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Z tego co wiem to Kamil osiągnął najlepszy wynik w historii polskich występów na pełnej trasie UTMB! Brawo! Co ciekawe Kamil był "dopiero" 65., a Kshysiek z ciut gorszym czasem 2 czy 3 (?) lata temu był w TOP30.
A Gediminas to w końcu nie wiem gdzie stacjonuje, czy w Gdańsku czy w Szczecinie, w każdym razie robi na mnie wrażenie, że przygotował się na TAKI wyniki w TAKIM biegu u nas w Polsce. Jak rozumiem jeździł w Tatry co weekend... Trochę jak Piotrek Kłosowicz, który jak pierwszy Polak obleciał UTMB (już w 2006 roku!!) i rok później uzyskał 29h45min, a szykował się na górce na Moczydle u nas w Warszawie (przewyższenie 25m, sic!)... Podziwiam.
Ciekawe, kto wygra 1. Mistrzostwa Polski w Ultramaratonie na Biegu 7 Dolin.
www.ergo-sklep.pl
al. Jana Pawła II 61, Warszawa
ul. Bukowińska 26C, Warszawa (Metro Wilanowska)
A Gediminas to w końcu nie wiem gdzie stacjonuje, czy w Gdańsku czy w Szczecinie, w każdym razie robi na mnie wrażenie, że przygotował się na TAKI wyniki w TAKIM biegu u nas w Polsce. Jak rozumiem jeździł w Tatry co weekend... Trochę jak Piotrek Kłosowicz, który jak pierwszy Polak obleciał UTMB (już w 2006 roku!!) i rok później uzyskał 29h45min, a szykował się na górce na Moczydle u nas w Warszawie (przewyższenie 25m, sic!)... Podziwiam.
www.ergo-sklep.pl
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Anton szacunek.
Mieć taki zjazd, żeby 3 godziny przerwy były potrzebne i potem zwlec się i ukończyć trasę...mimo że już szans na wysokie miejsce nie było...
Oprawić w ramki i podziwiać
Mieć taki zjazd, żeby 3 godziny przerwy były potrzebne i potem zwlec się i ukończyć trasę...mimo że już szans na wysokie miejsce nie było...
Oprawić w ramki i podziwiać
-
- Zaprawiony W Bojach
jestem ciekaw jego relacji.
na razie by tego nie wieszał - on chyba potrzebował koniecznie dowlec się do mety w ramach kwalifikacji do Hardrock.
na razie by tego nie wieszał - on chyba potrzebował koniecznie dowlec się do mety w ramach kwalifikacji do Hardrock.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Gedyminas jednak trochę czasu spędził w górach stacjonuje w Szczecinie. Gdyby w Gdańsku to w sumie miałby bdb warunki bo Trójmiejski Park Krajobrazowy jest ciekawym miejscem do treningu górskiegoErgoJanek pisze:Z tego co wiem to Kamil osiągnął najlepszy wynik w historii polskich występów na pełnej trasie UTMB! Brawo! Co ciekawe Kamil był "dopiero" 65., a Kshysiek z ciut gorszym czasem 2 czy 3 (?) lata temu był w TOP30.
www.ergo-sklep.pl
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Młody zamknął usta krytykom i niedowiarkom. Ale całe wakacje tam tyrał w pocie czoła na ten wynik.
Rok temu jeździłem rowerem po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i są tereny do trenowania. A mi starczyłoby bieganie przy klifie na Orłowie tam też jest hardcore
Rok temu jeździłem rowerem po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i są tereny do trenowania. A mi starczyłoby bieganie przy klifie na Orłowie tam też jest hardcore
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
jaki młody?
-
- Zaprawiony W Bojach
to się nie zgadzam z Gife w takim razie.
Kamil pracował na 24h i mimo, że 28h to najlepszy czas Polaka w historii, to nie o to chodziło.
Kamil pracował na 24h i mimo, że 28h to najlepszy czas Polaka w historii, to nie o to chodziło.