Chudy Wawrzyniec 2014

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie będe pisał o tym, że na Allegro można zgarnąć trzy pakiety startowe: numery 10,11 oraz 12 na sierpniowe zawody Chudy Wawrzyniec, ponieważ jeszcze mnie przebijecie :)

Chudy i biegi górskie są tak popularne, że nie muszę pisać co się będzie działo w lutym jak ruszą zapisy :)

Pakiety są licytowane w ramach WOŚP.
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
PKO
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bez przesady, chudy nie brzmi tak rzeźnicko, wiec nie będzie problemu z zapisem.
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oby Twoje słowa były prorocze :)
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

Zapisy zapisami - wpłata wpłatą, niektórzy (1/3 całości ) tylko się zapisują tworząc presję i sztuczny tłok i tak potem zostaje do końca :). Rok temu nie było żadnego problemu by się zapisać i spokojnie uiścić opłatę startową. W tym roku imprez ultra jest dużo więcej aniżeli w poprzednim roku, więc nie każdy będzie miał ochotę lecieć kolejny raz w tym samym biegu, chyba że ma do pokonania drugą trasę, lub jak np. ja - rachunki do wyrównania z poprzednim dystansem :)
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rok tem nie było problemu, to fakt.
Chudy jednak ma już swoją renomę (Srebrna Kozica) i myślę, że w tym roku będzie wiecej chętnych. Patrząc na wzrost popularności biegów ultra - górskich można się spodziewać ciekawych rzeczy. Z zapisami na niektóre imprezy są cuda straszne. Wiele za pewne się wyjaśni na dniach kiedy ruszają zapisy na Rzeźnika. Zobaczy jak długo będą trwały zapisy :)

Ja na Chudy w tym roku muszę być. Mam właśnie niewyrównane rachunki z zeszłego roku.
Don_Vito
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:47
Życiówka w maratonie: 3:30:39

Nieprzeczytany post

Niezdecydowanym radzę się szybko zapisywać, limit miejsc wypełni w przeciągu kilku godzin.
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Don_Vito pisze:Niezdecydowanym radzę się szybko zapisywać, limit miejsc wypełni w przeciągu kilku godzin.
To nie ma znaczenia. Można się spokojnie zapisywać do północy z poniedziałku na wtorek. Jeśli będzie więcej osób zapisanych to po prostu organizator robi losowanie i kolejność na liście nie będzie miała wpływu na to czy zostaniemy zakwalifikowani.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fisherek pisze:
Don_Vito pisze:Niezdecydowanym radzę się szybko zapisywać, limit miejsc wypełni w przeciągu kilku godzin.
To nie ma znaczenia. Można się spokojnie zapisywać do północy z poniedziałku na wtorek. Jeśli będzie więcej osób zapisanych to po prostu organizator robi losowanie i kolejność na liście nie będzie miała wpływu na to czy zostaniemy zakwalifikowani.

Nie wiem po co losowanie skoro lista nie zapełniła się tak szybko jak na rzeźnika...
Don_Vito
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:47
Życiówka w maratonie: 3:30:39

Nieprzeczytany post

Fisherek pisze:
Faktycznie, nie doczytałem do końca regulaminu. Ehh,znają swoje szczęście pewnie odpadnę w tym losowaniu ^^
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

i jeszcze jedno... dopóki nie zostaniecie zakwalifikowani na listę to lepiej jeszcze nie płacić za start bo zwracają mniej o 10zł
Awatar użytkownika
mariachi30
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:43:44
Życiówka w maratonie: 3:32:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I po losowaniu! Każdy już może sprawdzić czy się załapał. Nie było tak wielkiego tłoku, jak na Rzeźniku, ale i tak 150 osób obeszło się smakiem. Nie mówiąc o tych, co przegapili weekend z zapisami. A przecież i tak na trasie będzie dwa razy więcej biegaczy niż w zeszłym roku...
Ja jestem wśród wylosowanych, ale mój kompan z drużyny czeka na liście rezerwowej. :(
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kto z forum leci? ja tak :)
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powiedz Artur, gdzie nie lecisz, będzie krócej.
BTW, losowanie mi się nie podoba, chociaż zostałem wylosowany, musze zagrać w totka.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w tym roku lecę wszędzie gdzie się da :)
przynajmniej próbuję :) raz się żyje :)
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To pobiegnij ultra147 to jest wyzwanie
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ