RZEŹNIK 2014 - Dobieranie się w pary

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Chcę rozpocząć wątek na temat poszukiwania partnerów o podobnej formie do Bieg Rzeźnika.
Ja poszukuję biegacza/biegaczkę, którzy mają podobne możliwości do moich. Tzn. maraton bieszczadzki przebiegłem w 5h15min, moja życiówka na płaskim maratonie to 3h 7min, mój najlepszy bieg na 10km to 38min.

Jeśli ktoś chce pobiec w przyszłym roku Rzeźnika i ma podobne rezultaty to proszę o kontakt.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tez szukał bym do pary kogoś kto chce lecieć na ukończenie :) powiedzmy na styk z limitami :)
Jestem ze śląska :)
SSupras
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:55:00
Życiówka w maratonie: 4:51:58

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze:tez szukał bym do pary kogoś kto chce lecieć na ukończenie :) powiedzmy na styk z limitami :)
Co prawda miałem lecieć Rzeźnika dopiero w 2015, a w 2014 zacząć przygotowania od krótszych górskich dystansów, ale na bieg na granicy limitów się chętnie piszę do pary już na najbliższy rok. Ja co prawda już nie jestem ze Śląska (po "emigracji" w okolice "stolycy"), ale mam nadzieję, że nie jest to przeszkodą. Jesteśmy wstępnie dogadani?...
"Bez znaczenia czy wybierze główną drogę w mieście, czy pobiegnie leśną ścieżką wokół starych drzew" - Cokolwiek
ar_chester
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Powoli w głowie układam plan na rok 2014 i też pomyślałem, że fajnie było by pobiec w Bieszczadach.
Jeszcze tam nie startowałem, więc nie mam pojęcia jaki czas jest w moim zasięgu.
W tym roku debiut ultra x 2: BUGT - 13h30, B7D100km: 12h20
Nieco mocniej czuję się na podbiegach/podejściach niż na zbiegach, zwłaszcza technicznych.
Istotną kwestią jest dla mnie, żeby potencjalny partner/partnerka nie traktował tego startu jako biegu życia; dla którego słabszy od zakładanego wynik, czy w ostateczności nieukończenie, nie będzie jakimś dużym problemem. Innymi słowy: choć zwykle sam staram się pobiec najlepiej jak mogę, wyznaję zasadę, że i tak znajdzie się sporo lepszych, więc nie ma się co spinać ;)
Aktualnie mieszkam we Wrocławiu, w weekendy dość często bywam i pobieguję w Beskidzie Śląskim (Bielsko).

EDIT: oferta nieaktualna, życzę wszystkim owocnych poszukiwań i super biegu!
Ostatnio zmieniony 16 gru 2013, 22:31 przez ar_chester, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

SSupras pisze:
jedz_budyn pisze:tez szukał bym do pary kogoś kto chce lecieć na ukończenie :) powiedzmy na styk z limitami :)
Co prawda miałem lecieć Rzeźnika dopiero w 2015, a w 2014 zacząć przygotowania od krótszych górskich dystansów, ale na bieg na granicy limitów się chętnie piszę do pary już na najbliższy rok. Ja co prawda już nie jestem ze Śląska (po "emigracji" w okolice "stolycy"), ale mam nadzieję, że nie jest to przeszkodą. Jesteśmy wstępnie dogadani?...
Jeśli nie będzie problemu i jak naszym czasem będą limity :)
krystian_m
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

Poszukuje partnera na Rzeźnika 2014. To będzie mój debiut w Rzeźniku i chcę go pokonać w ok 13-14 godzin. Na płaskim planuje biec ok 6:00 - 6:15 na podbiegach podchodzić a na zbiegach zaiwaniać dopóki czwórki pozwolą.Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim. Do tej pory przetuptałem maraton w 4:37 (plan na wiosnę 2014 3:45) ale to był mój pierwszy bieg w życiu, potem półmaraton górski na DFBG 2:32 i Maraton Bieszczadzki w 7:02 niestety z chorobą więc tyko na zaliczenie, potem Bieg Niepodległości 49:17.

Pozdrawiam Krystian
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krystian_m pisze:Witam

Poszukuje partnera na Rzeźnika 2014. To będzie mój debiut w Rzeźniku i chcę go pokonać w ok 13-14 godzin. Na płaskim planuje biec ok 6:00 - 6:15 na podbiegach podchodzić a na zbiegach zaiwaniać dopóki czwórki pozwolą.Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim. Do tej pory przetuptałem maraton w 4:37 (plan na wiosnę 2014 3:45) ale to był mój pierwszy bieg w życiu, potem półmaraton górski na DFBG 2:32 i Maraton Bieszczadzki w 7:02 niestety z chorobą więc tyko na zaliczenie, potem Bieg Niepodległości 49:17.

Pozdrawiam Krystian
Czyli gdzieś do Drogi Mirka, a co potem? ;) Masz świadomość, że tego 'płaskiego' to jest raptem te kilka km na początku i droga Mirka i już? ;)
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie psuj mu zabawy. Gdzie pozna samego siebie jak nie na górskim ultra :)
krystian_m
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Właśnie. Nie psuj mi zabawy:) Mam świadomość jak wyglądają góry, nawet parę razy biegałem po górach, a nawet drogą Mirka:). Jeżeli chodzi o płaskie odcinki to w Bieszczadach jest ich sporo oczywiście nie płaskich jak deska do prasowania, tylko względnie płaskich. Grzbiety połonin są w większości bieglane nawet dla mnie. Nie porywam się na Rzeźnika bez przemyślenia i treningu. Do tej pory biegałem miedzy 50-90 km tygodniowo głównie pod maraton. A pod ultra muszę to w zasadzie niewiele zwiększyć. Oczywiście zdaję sobie sprawę że nie dobiegnę do mety przed zaprawionymi w bojach starymi wygami, ale przy mądrym rozłożeniu sił dotrę do celu.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No może nie przy mądrym rozłożeniu sił :) ale przy akceptacji różnego rodzaju dolegliwości i bólu. Przy dystansie Rzeźnika cała esencja wydobywa się jakoś po 50 km :)
vicior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:07

Nieprzeczytany post

Hej, to ja też się dołączam :hejhej:
Biegam głównie teren ale raczej płasko - taka okolica - trening 5-5.20/km
Szukam do pary osoby (płeć nieistotna), która przede wszystkim nie wycofa się i nie zostawi na lodzie na 5 sekund przed "godziną 0".
Mam świadomość wyzwania więc celem podstawowym jest tego dokonać.... Czas ? Życie pisze własny scenariusz - ja będę walczył.
Pozdrawiam z północnego zachodu :hej:
edek_w
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!
Ja również poszukuję partnera na Rzeźnika 2014. To mój pierwszy raz w Rzeźniku z planem 13-14 godzin.
Co prawda ściśle bieganiem zajmuję się na poważnie od września b.r. (w Lubońskim Biegu Niepodległości miałem 40:22 na 10km), ale od lat jestem alpinistą (wiele długich wspinaczkowych dróg po 700-1200m w pionie, latem i zimą, głownie na północnych ścianach Alp - akcje po 16-30h w non-stopie; setki kilometrów w Tatrach i Alpach na nogach, skiturach i biegówkach).
Szukam kogoś, kto mnie nie wystawi tuż przed biegiem i co do kogo można przypuszczać, iż jest w stanie ukończyć bieg z pewnym zapasem czasowym ;)
FenixTT Szczecin
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Także poszukuję osoby do pary
cel jak najszybciej i hardcore
TATA MIKOŁAJA i OLI

Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest

http://www.TTSzczecin.pl
Awatar użytkownika
Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Powodzenia w poszukiwaniach panowie, i na trasie oczywiście :taktak:
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
lukaniu1981
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39
Życiówka w maratonie: 3:42

Nieprzeczytany post

krystian_m pisze:Witam

Pozdrawiam Krystian
Witam również poszukuje osoby do biegu myślę że spokojnie damy radę moja czasówka to 3:42 maraton Sudecka Setka w 12 godzin.
czekam na info
Łukasz dolnego śląska
ODPOWIEDZ