Klub Ironman C/S Polska ogłasza nabór do sekcji triathlonu
grupy Masters 25 - 100 lat !
Założeniem klubu jest zebranie grupy pasjonatów, oraz doświadczonych sportowców pragnących rozpocząć swoją przygodę z triathlonem na profesjonalnym poziomie.
Oferta klubu wygląda następująco :
- Profesjonalna opieka trenera
- Indywidualny plan treningowy oraz monitoring za pomocą elektronicznego dzienniczka
- 2 treningi tyg. pływackie na obiekcie 50m Floating Arena
- wspólne treningi rowerowe oraz biegowe
- 2 treningi tyg. na siłowni
- trening sprawnościowy na sali gimnastycznej 1x tyg.
- odnowa biologiczna 1x tyg. - sauna + masaż
- wspólne obozy treningowe
Celem sekcji IM Masters jest profesjonalne przygotowanie do debiutu w triathlonie / pobicia rekordów życiowych / ukończenia zawodów na dystansach IM 70.3 oraz IM .
Warunkiem jest dobry stan zdrowia, motywacja do treningów triathlonowych.
Cena składki członkowskiej dla zawodników Ironman C/S Polska sekcji Masters wynosi 200zł / m-c.
Więcej informacji pod nr telefonu 531 543 973 ( Trener Szymon ) albo mejlowym: ironsimon@swim.pl
ZAPRASZAMY !
¤ Sekcja Triathlonu Masters w Szczecinie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sekcja Młodzieżowa już istnieje. Jednak prezentują oni bardzo wysoki poziom i nie prowadzimy do niej naboru amatorów.
Co najwyżej transfery z innych dyscyplin albo klubów.
Ale każdy może spróbować i to właśnie jest u nas fajne...
Co najwyżej transfery z innych dyscyplin albo klubów.
Ale każdy może spróbować i to właśnie jest u nas fajne...
- arathunku
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiem wiem, niestety. Pogodziłem się dawno z tym faktem, ale przynajmniej ja jako osoba lubiąca ciężko pracować jeśli ma to pozytywne na mnie wpływ jestem zadowolony z tego co potrafię i tego co będę potrafił przy odrobinie cierpliwości : ) A, że nie będę na "wysokim poziomie" który jest względny wobec innych.. to już inna bajka:)