Dla ułatwienia dodam,że ten nick jest nickiem zastępczym,bo mój nie działa od pewnego czasu a na hasło nie mogę się doczekać. Mam jednak nadzieję,że admin się zlituje i mnie "oblokuje"
Weekendowe bieganie na Podbeskidziu
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Góral" ja ci nowy. Dopiero kilka razy po górach biegałem ( nie liczę startów). Oczywiście miałem okazję was poznać i zawsze byliście ode mnie szybsi.
Dla ułatwienia dodam,że ten nick jest nickiem zastępczym,bo mój nie działa od pewnego czasu a na hasło nie mogę się doczekać. Mam jednak nadzieję,że admin się zlituje i mnie "oblokuje"
- kubus76
- Wyga

- Kontakt:
kolego Jarkovsky! to nie andrzejki , tylko ciezka praca np. od niedzieli 36 godz non stop, uniemozliwila przyjazd do bielska, poza tym rozwałilem silnik w samochodzie i pilnie poszukuje motoru 2,5D do fiata ducato. Jak sie wygrzebie ze wszystkim to na pewno sie stawie na WBNP choćbym mial dotrzec pociągiem , bo Irek ma chyba urlop i jest bez auta
(Edited by kubus76 at 1:19 pm on Dec. 2, 2003)
(Edited by kubus76 at 1:19 pm on Dec. 2, 2003)
melon
http://www.biegwielkoluda.pl
http://www.biegwielkoluda.pl
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach

Aha no to Mountain musial cos naskrobac skoro Admin go wywalił hehe. A pamietam ze byl tu kiedys taki jeden "jajczarz":)
Ok skoro jestes taki tajemniczy a mowisz ze bedziesz na WBnP to czekamy na szlaku.
Kolego Kubsiu! Praca czyni wolnym:) daj troche luzu bo jak widzisz im wiecej pracujesz tym wieksze straty. Jak tam treningo-praca po schodach? W tym roku chyba nici z nart
Ok skoro jestes taki tajemniczy a mowisz ze bedziesz na WBnP to czekamy na szlaku.
Kolego Kubsiu! Praca czyni wolnym:) daj troche luzu bo jak widzisz im wiecej pracujesz tym wieksze straty. Jak tam treningo-praca po schodach? W tym roku chyba nici z nart
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

To co chłopaki 9.00 w niedzielę na Straconce?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Montano chyba nawet w tym roku w Maratonie Warszawskim biegł, nie?
I w Dębnie też.
(Edited by FREDZIO at 3:11 pm on Dec. 3, 2003)
I w Dębnie też.
(Edited by FREDZIO at 3:11 pm on Dec. 3, 2003)
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

Pierwszy i ostatni raz. Nigdy więcej maratonów!!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
uhuhu
:
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

Drugi,ale chyba zostawię jak brzmi sympatycznie.Quote: from ours brun on 9:01 pm on Dec. 3, 2003
no tak to już jasne kim jest Montanoktóry to już nick? brzmi sympatycznie....
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach

Mam śmiałe pytanie, ale chciałabym zadać je nieśmiało:
czy czasem możnaby się podpiąć pod Wasze bieganie niedzielne w górach? Chcielibyśmy z Lechem od czasu do czasu przy Was się zmęczyć.
Chę?
czy czasem możnaby się podpiąć pod Wasze bieganie niedzielne w górach? Chcielibyśmy z Lechem od czasu do czasu przy Was się zmęczyć.
Chę?
[b]szuuu[/b]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach

I do jest postawa godna gorola!
Tak tak Mantano faktycznie zdradziles sie tym bardziej ze ostanio tu brakowalo pewnego stalego bywalca:)
Ok to niedziela godz. 9.00 pod Karczmą
Tak tak Mantano faktycznie zdradziles sie tym bardziej ze ostanio tu brakowalo pewnego stalego bywalca:)
Ok to niedziela godz. 9.00 pod Karczmą
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

OursII nie stawi się pod karczmą, choć ma do niej 5 min na piechotę, bo akurat przebywa w Warszawie.....mówił że na razie za wolno biega by uczestniczyć
MacGor to chyba bardzo dobry pomysł żeby dołączyć do WBNP zapraszam jako ten który jeszcze nigdy nie biegł
ale na pewno chłopaków trochę rozruszasz a i myślę że z czasem zaczniesz w górach startować...a co za tym idzie Fredzio tez będzie musiał spróbować sił w BG. Także Wasza rywalizacja zmierza w coraz ciekawszym kierunku.
MacGor to chyba bardzo dobry pomysł żeby dołączyć do WBNP zapraszam jako ten który jeszcze nigdy nie biegł
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
eeee.....ja to chyba będę co najwyżej plecaków pilnował. Z psem.
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

MacGor pewnie,że możemy razem biegać. Zapraszamy całą GK. W końcu macie do Bielska "rzut beretem". Biegać jest gdzie i jest z kim. Co prawda mamy tylko jednego obcokrajowca,ale za to jest to równocześnie australijczyk i nowozelandczyk. (zależy w jakim dresie wyskoczy ).W grudniu tempo będzie podkręcał jeden z najszybszych ludzi na 10km W Polsce. Można podejrzeć technikę,popytać jak trenować itd.
Myslimy także zrobić kilka całoweekendowych obozów np. w Szczyrku,lub Korbielowie celem uzupełnienia płynów isotonicznych między treningami:)
Myslimy także zrobić kilka całoweekendowych obozów np. w Szczyrku,lub Korbielowie celem uzupełnienia płynów isotonicznych między treningami:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Montano, ale o kim mowa?Quote: from Montano Corridore on 8:03 am on Dec. 4, 2003
W grudniu tempo będzie podkręcał jeden z najszybszych ludzi na 10km W Polsce.