Total Immersion
- jerry
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Monka
Ja probuje plywac i wychodzi mi od 18 do nie wiecej jak 21 ruchow na basen (choc nie zwracam na to takiej uwagi jak np. na wysoki lokiec), ale interesowalby mnie bardziej czas na 1500m jaki mozesz osiagnac co dla mnie poczatkujacego jest jakby bardziej namacalne (chcialbym wiedziec gdzie jestem ze swoimi wynikami)
Ja probuje plywac i wychodzi mi od 18 do nie wiecej jak 21 ruchow na basen (choc nie zwracam na to takiej uwagi jak np. na wysoki lokiec), ale interesowalby mnie bardziej czas na 1500m jaki mozesz osiagnac co dla mnie poczatkujacego jest jakby bardziej namacalne (chcialbym wiedziec gdzie jestem ze swoimi wynikami)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
To na pewno nie jest Monka
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Monka, to ty na zdjęciu? (i nie odpowiadaj wymijajacymi uśmieszkami).
"slioce your hand into the water fairly close to your head, than extend it just below the surface. Reaching over the water is more natural but a hand in the air is a weighted object that balance more difficult"
"slioce your hand into the water fairly close to your head, than extend it just below the surface. Reaching over the water is more natural but a hand in the air is a weighted object that balance more difficult"
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Kinga, tutaj raczej panuje przekonanie, ze warsztaty sa za drogie. Ale wiem, ze jest też o co najmniej dwóch osobach, które chcą się wybrać. Dam ci znać jak się dowiem.
ENTRE.PL Team
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli to miałoby mi poprawić to co robię w basenie, to ja jestem jak najbardziej za (wezme nadgodziny najwyżej) 
Z Luizą widzę, że w każdym tygodniu przyspieszam w wodzie, polepszam się, więc jeśli to jeszcze można poprawić, to ja jak najbardziej jestem chętna.

Z Luizą widzę, że w każdym tygodniu przyspieszam w wodzie, polepszam się, więc jeśli to jeszcze można poprawić, to ja jak najbardziej jestem chętna.
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- jerry
- Wyga
Moje starania nagrodziła ostatnio Luiza na treningu mowiac iz juz ten moj "styl" jakos wyglada, widac poprawe - przyznam sie ze czuje ta poprawe.
Pozdrawiam wszystkich zmagajacych sie z woda.
Jerry
Pozdrawiam wszystkich zmagajacych sie z woda.
Jerry