Jaką tanią szosówke wybrać?

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mam A5.1. Po pierwsze nie trzeszczy. Ale ta regulacja ruchomiści lateralnej to bajer, który wg. mnie nie jest potrzebny. Zresztą jak masz twarde podeszwy w butach, to pedały o mniejszej powierzchni są równie dobre co Looki, a może znajdziesz dużo tańsze.
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Krystian88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zalezy tez czy ma sie czerwone czy czarne progi czarne sa znacznie sztywniejsze
Henryk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hmm, niestety z napisu na pedałach zostało tylko pp, a opakowanie pewnie zamieniłem jakiś czas temu na energię cieplną. Ale nie był to model z wyższej półki. Spróbuję jeszcze później poszukać.
Za to w góralu używam PD M959 - po prostu rewelacja w każdych warunkach, nie ma się do czego przyczepić.
Henryk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Wreszcie w świetle słonecznym udało mi się odczytać (chyba) - wynika z tego numer PP 357.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wreszcie w świetle słonecznym udało mi się odczytać (chyba) - wynika z tego numer PP 357.
A więc nie są to PP 396 firmowane przez Jalaberta, choć trzeba przyznać, ze pochodza z tej samej serii PP, wypieranej juz przez serie A i Cx.
Ja ostatnio zastanwiałem sie jeszcze nad zakupem pedałów Shimano SPD SL ale czuje jednak sentyment do LOOK bo kiedyś z nimi korespondowałem a nawet dostałem pewne upominki, dlatego zapewne wybiore francuza ( PP 396 lub A 5.1)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
ODPOWIEDZ