Rajd Orła Bielika 10-13 czerwiec 2004
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Drogi Piracie,
zastanów się co piszesz i w jaki sposób.
Jesteś w tym momencie przewidywalny, ponadto chory na ksenofobię i tyle.
Nie mam nic więcej do powiedzenia.
WiechoR,
do kogo należy zadzwonić w sprawie latarni??
Mogę tam zadzwonić w imieniu UMWM i coś porzeźbić
zastanów się co piszesz i w jaki sposób.
Jesteś w tym momencie przewidywalny, ponadto chory na ksenofobię i tyle.
Nie mam nic więcej do powiedzenia.
WiechoR,
do kogo należy zadzwonić w sprawie latarni??
Mogę tam zadzwonić w imieniu UMWM i coś porzeźbić
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
O widzę,że co niektórym jest już wstyd...no, co prawda za mnie?! ale...nastąpiła jakaś poprawa.
No wie Pan, z tą zgodą to musi Pan się wyakazać, przecież Pan wymyślił taki "ekstremalny" plan, jak się mówi A to i trzeba powiedzieć B. Regulamin już na stronie jest a Pan nie ma jeszcze zgody...no ładnie!
Radze na początku coś samemu sprawdzić, przejechać, a potem umieszczać do Regulaminu. Czy widział Pan kiedyś żeby ktoś zjeżdżał u nas z latarnii na linie? Ja nie, no ale młody jestem to nie dane moze mi było...Proponuje mniej fantazji a więcej zdrowych przemyśleń, żeby wypaliły chociaż 90% planu.
Co do tego maratoniku nierowerowego co niby Pan jakis tam rzucil wyzwanie to obawiam się że będe musiał odpuścić bo nie przeżyje porażki z takim amatorem,maratonów nie biegam, jeżeli robi Pan czasy na 10 w granicach 30:45 to chętnie zobacze to cuuudo.
No wie Pan, z tą zgodą to musi Pan się wyakazać, przecież Pan wymyślił taki "ekstremalny" plan, jak się mówi A to i trzeba powiedzieć B. Regulamin już na stronie jest a Pan nie ma jeszcze zgody...no ładnie!
Radze na początku coś samemu sprawdzić, przejechać, a potem umieszczać do Regulaminu. Czy widział Pan kiedyś żeby ktoś zjeżdżał u nas z latarnii na linie? Ja nie, no ale młody jestem to nie dane moze mi było...Proponuje mniej fantazji a więcej zdrowych przemyśleń, żeby wypaliły chociaż 90% planu.
Co do tego maratoniku nierowerowego co niby Pan jakis tam rzucil wyzwanie to obawiam się że będe musiał odpuścić bo nie przeżyje porażki z takim amatorem,maratonów nie biegam, jeżeli robi Pan czasy na 10 w granicach 30:45 to chętnie zobacze to cuuudo.
Ride or die...
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
ok zastanowie się Kiniak. Ksenofobia powiadasz...chyba się na to nie umiera?! Heh, nie znam Ciebie ale wiem, że w Polsce nie ma kobiet które mogą dać jej radę, no chyba że nastąpi objawienie z Twojej strony i daaasz czadu!Chyle głowe nisko przed takim wyczynem...ale wiesz zawsze jest szansa ze ona nie wystartuje...a wteeedy jeeeest bedziesszz Number 1!!! Wow, suuuper. Gratulacje
Ride or die...
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Dodam tylko dla zinteresowanych, ze rajd Orła Bielika to nie zawody triathlonowe, ale rajd przygodowy.
Tutaj liniki do innych rajdów (nie tylko w Świnoujściu):
http://www.sleepmonsters.com
Tutaj liniki do innych rajdów (nie tylko w Świnoujściu):
http://www.sleepmonsters.com
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
Kiniak, to Ty już sama nie wiesz czego to miało dotyczyć. EHH te kobiety, niezdecydowane jakies, pfff.
Napisałas o poł Ironie to napisałem że masz z kim i wogole bedziesz miała brać z kogo przykład, no ale Ty cały czas o tym Rajdzie, rajd ,rajd ,rajd....moze niedlugo zamiast rajd...bedziesz mowiła "Raj"....hehe. Nie denerwuj sie , a moze jednak denerwuj sie ...niektore kobiety sa takie sliczne jak sie denerwuja i zloszcza...
Napisałas o poł Ironie to napisałem że masz z kim i wogole bedziesz miała brać z kogo przykład, no ale Ty cały czas o tym Rajdzie, rajd ,rajd ,rajd....moze niedlugo zamiast rajd...bedziesz mowiła "Raj"....hehe. Nie denerwuj sie , a moze jednak denerwuj sie ...niektore kobiety sa takie sliczne jak sie denerwuja i zloszcza...
Ride or die...
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Ale o co chodzi?Quote: from Cipollini on 12:39 pm on Mar. 1, 2004
ok zastanowie się Kiniak. Ksenofobia powiadasz...chyba się na to nie umiera?! Heh, nie znam Ciebie ale wiem, że w Polsce nie ma kobiet które mogą dać jej radę, no chyba że nastąpi objawienie z Twojej strony i daaasz czadu!Chyle głowe nisko przed takim wyczynem...ale wiesz zawsze jest szansa ze ona nie wystartuje...a wteeedy jeeeest bedziesszz Number 1!!! Wow, suuuper. Gratulacje
Czy ja się z kimś ścigam w tym momencie???
Zwracam tylko uwagę na to, że skoro jesteś sportowcem, no to zrozum też osoby, które uprawiają inne sporty. Małyszowi też nawciskasz, że nie biega tak jak Ty i nie jeździ na rowerze tak jak Ty?
Napewno jesteś lepszy od niego. Uszanuj to, że ludzie mają różne zainteresowania. Adventure racing jest inną dyscypliną niż triathlon i w skład AR wchodzi również zjeżdżanie z latarni. Byłoby ze skały, gdyby Tatry stały w Świnoujściu, niestety nie stoją.
Na Eco-challange się wspinasz, pływasz kajakiem górskim, zjeżdzasz z 400m pionowych ścian, wspinasz się na górskie szczyty w rakach (chociażby rajd w Argentynie), przeprawiasz się przez rwące rzeki, z przyczyn oczywistych takich rzeczy nie da się zrobić w Świnoujściu. WiechoR sobie jednak radzi i chwała mu za to, bo by prawie rajdów u nas nie było.
Zanim zaczniesz się nas czepiać zainteresuj się głębiej dyscypliną i nie oceniaj tego sportu na podstawie 1 imprezy, która Ci się za mało podobała. Pojaw się też na innych rajdach. Zapraszam na rajd w Chorwacji, na pewno wygrasz.
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
A to pasuję. Dziesiąty wynik w zeszłym roku w Polsce na dyche - na bieżni - jest 30:29. Kolega widzę niespełniony wszechstronny talent. Gdzie mnie sie z takim ścigać.Quote: from Cipollini on 12:30 pm on Mar. 1, 2004
Howgh.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
Nie neguje Waszych Rajdów, mimo że w nich biore udział od czasu do czasu to wiem co to jest i komu służy. Kazdy ukonczylem a bylo ich 4 na swiecie rowniez.Big Sky Rafting Games USA, Yellowstone- Gardiner Extreme Games, no i Bieliki.
Sama idea jest piekna, tak trzymac...kiedys jak bede juz dopingowym wrakiem to moze sie tym zajme na powaznie...Zjazd z latarni jest suuper, niezla fazka bedzie...ja juz mam dreszcze jak na nia teraz patrze...heh, no ale powinniscie czerpac przy organizacji wnioski z przeprowadzonych imprez, brac wzor z zachodu. Pan Rusak jest moim zdaniem niezlym zapalencem, ale takie 1000pomyslow na minute moze utrudnic realizacje planu.Do Zjazdu mozna wykorzystac kilka innych mniej kameralnych obiektów. Wiem ze wtedy to nie bedzie to, no ale na 100%wypali anie jak bylo z plywaniem w tym roku....polecam bylo fajnie...tylko cos Wam sie nie chcialo...oj...extrem przeciez, wiecie o co chodzi twardziele co?
Malysz musi odejsc!Tzn mialo byc Balcerowicz...heh.
Tak apropos to on biegal kiedys i to bardzo dobrze, od tego zaczynal.
Sama idea jest piekna, tak trzymac...kiedys jak bede juz dopingowym wrakiem to moze sie tym zajme na powaznie...Zjazd z latarni jest suuper, niezla fazka bedzie...ja juz mam dreszcze jak na nia teraz patrze...heh, no ale powinniscie czerpac przy organizacji wnioski z przeprowadzonych imprez, brac wzor z zachodu. Pan Rusak jest moim zdaniem niezlym zapalencem, ale takie 1000pomyslow na minute moze utrudnic realizacje planu.Do Zjazdu mozna wykorzystac kilka innych mniej kameralnych obiektów. Wiem ze wtedy to nie bedzie to, no ale na 100%wypali anie jak bylo z plywaniem w tym roku....polecam bylo fajnie...tylko cos Wam sie nie chcialo...oj...extrem przeciez, wiecie o co chodzi twardziele co?
Malysz musi odejsc!Tzn mialo byc Balcerowicz...heh.
Tak apropos to on biegal kiedys i to bardzo dobrze, od tego zaczynal.
Ride or die...
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
10 teraz biegam w zasadzie ok 33min ale teraz to sie nie przeklada bo startuje glownie przelaj,cross duathlon.
Natomiast caly marzec to tyyylko szosa...Yeah.
jezeli zrobi Pan chociaz 33min to warto na to popatrzec i pomyslec nad Panem ....taki talent..no no
Natomiast caly marzec to tyyylko szosa...Yeah.
jezeli zrobi Pan chociaz 33min to warto na to popatrzec i pomyslec nad Panem ....taki talent..no no
Ride or die...
- Adan
- Wyga
widzę, że niektórzy postanowił rozładować napięcie przed Lionem i popisać wesołe teksty. Nieźle się uśmiałem. Bardzo dziękuję, bo byłem już zmęczony pakowaniem i niałem miłą przerwę.
No ale idę poszukać 9 pary butów, którą zaplanowałem mieć na rajdzie.
(Jak amatorstwo to pełną gębą )
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
ot, gadżeciarzQuote: from Adan on 1:54 pm on Mar. 1, 2004
No ale idę poszukać 9 pary butów, którą zaplanowałem mieć na rajdzie.
(Jak amatorstwo to pełną gębą )
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Cipollini
- Rozgrzewający Się
bedziecie mieli niezla jazde na tym LWC, ja ostatnio bylem na weekend treningowo w tamtych rejonach i jest niezle... powodzenia!
Z tymi rakietami to powaznie pomyslcie a jazda rowerem heh...jest teraz wyjatkowo niekorzystna w tamtych terenach...ale bedzie dobrze!
Z tymi rakietami to powaznie pomyslcie a jazda rowerem heh...jest teraz wyjatkowo niekorzystna w tamtych terenach...ale bedzie dobrze!
Ride or die...
- KshysiekDolegowski
- Wyga
- Kontakt:
Cipollini - przyślij mi swój plakat. Właśnie zostałeś moim idolem!
Z niecierpliwością czekam na kolejne ciekawe rajdowe posty! Może dowiem się również czegoś o sobie...
Z niecierpliwością czekam na kolejne ciekawe rajdowe posty! Może dowiem się również czegoś o sobie...
Kshysiek - www.napieraj.pl