Chudy Wawrzyniec 2014
-
pml
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chetnie odkupie, o ile taka operacja jest mozliwa.
Kontak do mnie: p.m.lach@gmail.com
Kontak do mnie: p.m.lach@gmail.com
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

nie jest możliwe sprzedawanie/przepisywanie pakietów.
-
stanleyrydel
- Rozgrzewający Się

witam. z powodu kontuzji nie będę mógł niestety wystartować na trasie 50 +, także jeśli ktoś chętny wystartować to pisać na PW, pozdrawiam
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Nie było....musisz planowac tylko suchy prowiantarebuk pisze:Pytanko do tych co spali w szkołach rok temu, jest tam dostęp do jakieś kuchni? żeby sobie coś na kolację upichcić, podgrzać??
-
7arema
- Stary Wyga

Cześć,
Szukam transportu w jedną stronę na Chudego z Wałbrzycha/ Wrocławia, oczywiście dorzucam się do paliwa.
Szukam transportu w jedną stronę na Chudego z Wałbrzycha/ Wrocławia, oczywiście dorzucam się do paliwa.
'They saw that the perfect world is a journey, not a place.'
- Terry Pratchett
- Terry Pratchett
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
jak rozwiązujecie sprawę przekazania pakietu?
Koledze się urodziło i nie bardzo może wystartować a drugi chce jego pakiet tylko organizator STWARZA WIELKIE problemy.
Rozumiem gdyby kasa z niewykorzystanych pakietów startowych szła na jakieś dobroczynne cele, ale inaczej to jest to czyste przywłaszczenie i złodziejstwo.
Koledze się urodziło i nie bardzo może wystartować a drugi chce jego pakiet tylko organizator STWARZA WIELKIE problemy.
Rozumiem gdyby kasa z niewykorzystanych pakietów startowych szła na jakieś dobroczynne cele, ale inaczej to jest to czyste przywłaszczenie i złodziejstwo.
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

jedz_budyn licz się ze słowami.
ludzie czekają w kolejce pół roku na to, by móc pobiec w biegu, na który nie dali rady zapisać się, bo tak szybko rozeszły sie miejsca. a tu kolega koledze... nie ma tak i bardzo słusznie.
ludzie czekają w kolejce pół roku na to, by móc pobiec w biegu, na który nie dali rady zapisać się, bo tak szybko rozeszły sie miejsca. a tu kolega koledze... nie ma tak i bardzo słusznie.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
Są zdarzenia losowe, i powinno to być brane pod uwagę. Ktoś wylosował, opłacił, więc jest właścicielem pakietu i to co z nim zrobi powinno być jego sprawą. Walić to że 5% ludzi i tak poleci z czyimś pakietem bo legalnie nie szło przepisać na inną osobę? Kolejne 10 % się nie zjawi wcale..... Co się dzieje z pieniędzmi tych co nie wystartują a opłacili? Pójdą na jakieś szczytne cele czy też są bonusem dla orga?
Postaw się w sytuacji innych ludzi, zapisałeś się, opłacileś jutro skręcisz kostkę, zepsuje Ci się samochód na trasie, albo w pracy będziesz akurat niezastąpiony ( oczywiście nie życzę tego ani Tobie ani nikomu innemu ) wybierzesz opcję żeby Twój pakiet przepadł czy odstąpisz choćby za darmo koledze?
Ja jestem tu bezstronny gdyż wylosowano mnie, opłaciłem i pobiegnę.
Postaw się w sytuacji innych ludzi, zapisałeś się, opłacileś jutro skręcisz kostkę, zepsuje Ci się samochód na trasie, albo w pracy będziesz akurat niezastąpiony ( oczywiście nie życzę tego ani Tobie ani nikomu innemu ) wybierzesz opcję żeby Twój pakiet przepadł czy odstąpisz choćby za darmo koledze?
Ja jestem tu bezstronny gdyż wylosowano mnie, opłaciłem i pobiegnę.
-
zahaim
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 47:50
- Życiówka w maratonie: 3:59:57
Znalazłem właśnie zapis o braku pojemników jednorazowych w bufetach (punkt 6. regulaminu). Nie kojarzę jak to było w tamtym roku ale chyba podobnie. Tak się zastanawiam jak piłem
czy wszystko z bidonu cy jednak stały jakieś kubki. Ktoś coś pamięta?
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Trzeba mieć własny kubek, jeśli zamierzasz pić na punktach z kubka. Pamiętam, że nalewałam do bukłaka i piłam bezpośrednio z niego.
-
7arema
- Stary Wyga

Jedno pytanie dot. depozytu - jest gdzie zostawić? Chodzi mi o plecak - ciuchy, żarcie, śpiwór, tym podobne szpargały.
'They saw that the perfect world is a journey, not a place.'
- Terry Pratchett
- Terry Pratchett