No Jarku jak oni zaczynali grać to Ciebie chyba jeszcze na świecie nie było
Ale już zauważyłem u Ciebie skłonności punkowo-anarchizujące. Aż Andrzej Puchacz czytający wyniki po Pilsku się zająknął: Jarosław Gniewek - hmmm KB Dezerter. Czy dalej do tego klubu biegacza należysz? ile wynoszą składki? jakie świadczenia?
Mszana Dolna-Luboń 9km +622m Puchar Polski w BG
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No dobra przyznaję się że jak byłem młody to punkowałem na całego (dredy,glany) i że wychowałem się na takiej ideologii ale to przez bieganie zminiłem styl życia. Jedank nadal pozostał sentyment do starych czasów i dlatego założyłem samozwańczy KB Dezerter. Dezerter to także przenośnia bo cału czas uciekam (na zawodach przed rywalami) a i także juz zdezerterowałem z "prawdziwego" klubu L.A. no a przed wojem cały czas się migam. Tylko nie wiedzieć czemu mówią na mnie Forest
Także zapraszam do członkowstwa mojego klubu- jak dla Ciebie po nowostarej znajomości wstep gratis!
Motto klubu: Szatan stworzył armię a Bóg dezertera.
Także zapraszam do członkowstwa mojego klubu- jak dla Ciebie po nowostarej znajomości wstep gratis!
Motto klubu: Szatan stworzył armię a Bóg dezertera.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
p.s. słuchając Golec uOrkiestry byłbym lepszy?
A Dezerter powstał tej samej wiosny co ja ujrzałem światło dzienne.
(Edited by Jarkovsky at 1:17 pm on Oct. 30, 2003)
A Dezerter powstał tej samej wiosny co ja ujrzałem światło dzienne.
(Edited by Jarkovsky at 1:17 pm on Oct. 30, 2003)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,