RZEŹNIK 2014 - Dobieranie się w pary
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:55:00
- Życiówka w maratonie: 4:51:58
Bez pary to się nie zapisze, bo zapisuje się od razu cały zespół...
"Bez znaczenia czy wybierze główną drogę w mieście, czy pobiegnie leśną ścieżką wokół starych drzew" - Cokolwiek
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3.32
o Janie Kowalskim słyszał kolega? Gdy Jan się rozmyśli można go przecież zastąpić kimś w lepszej formie, nieprawdaż?
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
komentarze do bloga viewtopic.php?f=28&t=33659
komentarze do bloga viewtopic.php?f=28&t=33659
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:02
- Życiówka w maratonie: 3:20:20
Chociaż po raz pierwszy mam nadzieję wystartować w Rzeźniku, a będzie to już drugi rok przygotowań (trochę przez laicyzm), to podobnie widzę Bieg Dwóch...prorok pisze:Nie tylko chodzi o to, że ludzie są nieprzygotowani do biegu, a powoduje nimi chęć pochwalenia się, że "zrobiłem Rzeźnika"
"...Gdy nie skomlał, nie skarżył się,
choć pochmurny i zły, lecz szedł
i gdy nawet odpadłeś ty,
to on drżał, ale trwał...
Jeśli z Tobą jak w dym, tak gnał,
a na grani się śmiał...
wiesz, że możesz zaufać mu,
tak jak sobie byś mógł"
Portal randkowy "szukam drugiej połówki na Rzeźnika" wypacza ideę biegu, jest tyle biegów indywidualnych, po co psuć coś co miało być romantyczne.
Może i Organizatorzy nie zamierzali wprowadzać takiej aury biegu, ale dla mnie, człowieka z nizin, przy ogromnym szacunku do gór, taki właśnie przekaz jest oczywisty. Z Żoną w Góry - na Skale prawdopodobnie bym nie poszedł. W przygodę zahaczającą o ekstremum tylko z człowiekiem pewnym...
Tylko jaki jestem Ja sam...?
Ok. Pojechałem trochę... Sorry.
Rację maj wszelako także ci, którzy chcą przebiec ale nie mają z kim. Bo ilu wśród Nas miałoby zamiar zmagać się choćby z Klasykiem...?
Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
z tymi zapisami to jakieś jaja.... 14:58 już było 50 par, a o 15-stej ruszały zapisy.
O 15-stej już strona padła, a o 15:10 już był osiągniety limit...
O 15-stej już strona padła, a o 15:10 już był osiągniety limit...
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
masz jeszcze szansę na zapis - zobacz na listę - wiele zespołów zapisanych jest po 2, 3 a nawet 4 razy;
będzie weryfikacja uczestników + wpłat - musisz tylko uważnie śledzić stronę
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
Widzę że tutaj liczy się dostawce internetu im lepszy tym szansa na zapisanie się większa ja następnym razem próbuje przez komórkę bo 10 minut czekałem na formularz .I na pewno nie jest to impreza z powodu której miał bym rozpaczać .Po prostu poszukam innej ultra by zdobyć punkty w górach.
-
- Rozgrzewający Się
Swoją drogą - mocno sprzeczne z duchem fair play. Skoro element losowy ma kluczowe znaczenie dla zapisania, to takie "pomaganie" losowi, jest po prostu nieuczciwe.rubin pisze:wiele zespołów zapisanych jest po 2, 3 a nawet 4 razy;
Może by tak za rok zapisać w regulaminie, że zapisanie się dwa lub więcej razy = skreślenie z listy wszystkich wpisów.
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Jak stronka się zawiesza próbujesz z drugiego formularza a nie czekasz na cud. I dubel gotowy jak oba w końcu się przemielą.
Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem nie tak powinny zapisy wyglądać.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Tylko jak jak strony nie chciały się otwierać...kisio pisze:Jak stronka się zawiesza próbujesz z drugiego formularza a nie czekasz na cud. I dubel gotowy jak oba w końcu się przemielą.