Nowa impreza - Proba Mamuta
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Sypnelo, sypnelo ale jeszcze mi tu brakuje kilku ciekawych nazwisk - zapraszam Panie i Panowie. Jeszcze jest czas na zgloszenia.
Z ostatniej chwili. Na razie padl serwer i nie moge nic umiescic ale bedzie mozliwosc dowiezienia sprzetu do zadan linowych na pierwsze ZS - wkrotce na stronie, podobnie jak opis ZS i OS.
Z ostatniej chwili. Na razie padl serwer i nie moge nic umiescic ale bedzie mozliwosc dowiezienia sprzetu do zadan linowych na pierwsze ZS - wkrotce na stronie, podobnie jak opis ZS i OS.
Wojciech Suchy
Bractwo Przygody ALMANAK
w.suchy@almanak.gdansk.pl
Bractwo Przygody ALMANAK
- maciejg
- Rozgrzewający Się
No właśnie, co oznacza owo stwierdzenie "sprzęt na wszystkich PK specjalnych będzie zapewniony jednak nie w pełnym wyborze oraz może nie być całkowicie dopasowany do indywidualnych upodobań" - ja nadal rozumiem, że posiadanie sprzętu nie jest konieczne, należy się jednak liczyć z tym, że uprząż trzeba będzie sobie dopasować na wejściu, a np. na wychodzeniu bedą prusy, a nie małpa. Niemniej proszę o potwierdzenie mojego rozumowania. A czy istnieje możliwość włożenia do paczki przygotowanej do przewiezienia na któryś tam kilometr zamiast sprzętu np butów? A może czegoś jeszcze? Może można by to określić po prostu w kilogramach albo litrach, jak w normalnym przepaku?
Pozdrawiam
[b]maciejg[/b]
[i]Szybka Paczka Team[/i]
[b]maciejg[/b]
[i]Szybka Paczka Team[/i]
-
- Dyskutant
- Kontakt:
O to chodzi ze to nie ma byc normalny przepak zatem cokolwiek poza sprzetem alpinistycznym, nawet batonik czy danonek, nie wchodzi w rachube aby go umiescic w paczce. Niedopasowanie sprzetu oznacza dokladnie to co podane wyzej tj, uprzeze beda 2 (L i XL lub M i XL), na wychodzeniu malpa itd.
Wojciech Suchy
Bractwo Przygody ALMANAK
Bractwo Przygody ALMANAK
-
- Dyskutant
- Kontakt:
jeszcze jedno
wieczorem powinny sie pojawic zadania na stronie
wieczorem powinny sie pojawic zadania na stronie
Wojciech Suchy
Bractwo Przygody ALMANAK
Bractwo Przygody ALMANAK
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dino. Jeszcze nie przyjąłeś zasad naszego wspólnego kolegi.
Yeti zawsze mówi, że nie ma znaczenia czy najpierw będziesz mokry od potu czy od deszczu. W sumie i tak będziesz mokry i tak, więc nie ma, co narzekać na pogodę. Jeżeli chodzi o układy na górze to biorąc pod uwagę wzrost, Wojcia i Twój to Wojciu ma gdzieś 5 cm bliżej od Ciebie do tego gościa na górze odpowiedzialnego za pogodę. Mam jednak dziwne przeczucie, że będzie padało. W tym roku nie było imprezy, w której startowałem, aby nie popadało.
Yeti zawsze mówi, że nie ma znaczenia czy najpierw będziesz mokry od potu czy od deszczu. W sumie i tak będziesz mokry i tak, więc nie ma, co narzekać na pogodę. Jeżeli chodzi o układy na górze to biorąc pod uwagę wzrost, Wojcia i Twój to Wojciu ma gdzieś 5 cm bliżej od Ciebie do tego gościa na górze odpowiedzialnego za pogodę. Mam jednak dziwne przeczucie, że będzie padało. W tym roku nie było imprezy, w której startowałem, aby nie popadało.
WiechoR
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
WiechoR na maratonie rowerowym w Gorzowie nie padał a startowałes.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oj sorki, mylisz się lub, jeżeli byłeś to jechałeś albo inną trasą albo byłeś sporo przede mną (niestety, ale miałem małe problemy zdrowotne i nie mogłem pojechać tak jak planowałem). Po minięciu Kostrzyna przed Dębnem chyba tylko dla tradycji, ale deszczyk popadał z godzinkę.
WiechoR
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Moze masz jakas sile nadprzyrodzona do przyciagania deszczu alb temu u gory czyms podpadłes.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Co do pogody to jeszcze jak zaczynalem organizowac Harpagana tradycja byl descz i gololedz nad ranem albo inne gradobicie i tak powinno byc aby impreza mogal nosic miano Ekstremalnej, bo co za problem przejsc taki dystansik jak swieci sloneczko a tak jest od H19 w Czarnej Wodzie i efekty widac - 60 loaureatow na kazdej edycji (no moze z wyjatkiem Pucka ).
Biorac pod uwage powyzsze mam nadzieje ze na Probie Mamuta choc torche popada - nie zeby non-stop ale tak w 30%.
Zycze wszystkim powodzenia i pokonania calego dystansu bez wzgledu napogode.
Biorac pod uwage powyzsze mam nadzieje ze na Probie Mamuta choc torche popada - nie zeby non-stop ale tak w 30%.
Zycze wszystkim powodzenia i pokonania calego dystansu bez wzgledu napogode.
Wojciech Suchy
Bractwo Przygody ALMANAK
Bractwo Przygody ALMANAK
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Siły nadprzyrodzone przydadzą się, w 2004 aby zorganizować to wszystko, co mam w głowie.
Co do podpadki to prędzej podpadnę swojej zdecydowanie lepszej połowie niż temu na górze. Lepiej niech juz pada niż moja ślubna zmieni swój stosunek do moich pomysłów
Co do podpadki to prędzej podpadnę swojej zdecydowanie lepszej połowie niż temu na górze. Lepiej niech juz pada niż moja ślubna zmieni swój stosunek do moich pomysłów
WiechoR
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Rozumiem, że Wojtek zamówił już ekstra pogodę...
Prognozy póki co obiecują ładnie w piatek i deszcz od soboty. Przecież nie może być za łatwo...
(Edited by krzycho at 10:53 am on Sep. 30, 2003)
Prognozy póki co obiecują ładnie w piatek i deszcz od soboty. Przecież nie może być za łatwo...
(Edited by krzycho at 10:53 am on Sep. 30, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Dyskutant
- Kontakt:
I to jest wlasciwa postawa Brawo brawo!!
Wojciech Suchy
Bractwo Przygody ALMANAK
Bractwo Przygody ALMANAK