Adam Klein pisze:Osobiście przyznam się, że mnie to już przestało interesować. Jeśli chodzi o zawody to tylko góry są wg mnie interesujące.
Wlasnie takie podejscie daje sie ostatnio odczuc na portalu, bo wiekszosc nowych wpisow dotyczy wlasnie gor. Sledze portal od lat, to tutaj szukalem pierwszych programow treningowych i tesknie za tekstami ktore tu sie pojawialy dawno temu. Ostatnio zrobilo sie dosc nudno. Adam moze pomysl o dolaczeniu kogos nowego do zespolu, kto tchnie nieco swiezosci. Sam prowadze portal tematyczny od 13 lat i widze jak czlowiek potrafi sie wyeksploatowac, stracic zainteresowanie, lub zawezic tematyke. Jednak pamietaj o czytelnikach, ktorzy tak do tego nie podchodza i nadal potrzebuja dobrych tresci - a wzmianki o biegach gorskich to dla nich za malo. Miszkam na zulawach i do gor mi daleko
Pewnie znasz czesc biegaczy ktorzy startowali na ME, wystarczyl by jakis ich komentarz na temat wystepow, czemu poszlo tak dobrze, albo czemu tak zle. Mysle ze byloby to duzo bardziej interesujace niz notka prasowa o pseudo-biegu sponsorowanym przez najbardziej gowniany napoj jaki mozna sobie wyobrazic.
To ze maratonczycy wypadli slabo, nie znaczy ze nikt nie sledzi ich poczynan.