Icebug Winter Trail - Gorce - 15.02.2014
- wujek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:41
- Życiówka w maratonie: 3:36:27
- Kontakt:
Tu macie zapis trasy lovebeera z tegoż forum. http://app.strava.com/activities/107718214
Dajcie se siana z jakimiś kolcami czy stuptutami. 15 lutego będzie zima stulecia w Gorcach, ale trasa będzie z pewnością przetarta.
Dajcie se siana z jakimiś kolcami czy stuptutami. 15 lutego będzie zima stulecia w Gorcach, ale trasa będzie z pewnością przetarta.
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To
endomondo
Konto na facebooku --> Lubię To
endomondo
- fog
- Wyga
- Życiówka na 10k: 43:27
- Życiówka w maratonie: 3:43:09
Z dzisiejszego maila od organizatorów: "Na trasie nieco sypnęło! Choć śnieg nie jest największą zmorą biegaczy. Ścieżki i szlaki biegu zamieniły się w lodowisko. Pamiętajcie o swoim bezpieczeństwie. Choć buty z kolcami nie są w wyposażeniu obowiązkowym to stają się bardziej niż "zalecane". "wujek pisze: Dajcie se siana z jakimiś kolcami czy stuptutami. 15 lutego będzie zima stulecia w Gorcach, ale trasa będzie z pewnością przetarta.
- Katarina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
stuptuty przydadzą się bardziej na 6h z mapą, jednak choć faktycznie ta trasa potrafi być pięknie przetarta dość szybko nawet po intensywnych opadach śniegu, to jednocześnie też nie raz bywa bardzo ślisko, więc nakładki pomogą
cats do not go for a walk to get somewhere, but to explore
- fog
- Wyga
Organizator udostępnił na stronie tablice ogłoszeń w sprawie dojazdu, fajna sprawa. Żeby zmniejszyć szansę pustego przejazdu napiszę jednak i tutaj: będę jechał w czwartek 13 lutego z Warszawy do Krakowa w godzinach wieczorno-popołudniowych, a następnie w piątek 14 lutego z Krakowa do Nowego Targu w analogicznej porze (najlepiej tak, aby zdąrzyć odebrać pakiet startowy jeszcze w pt). Mam dwa miejsca w samochodzie w opcji komfortowe, 3 w ekonomicznej W razie czego: priv.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:21
- Kontakt:
kontuzja i po biegu a już się tak napaliłem na tą imprezę...
- fog
- Wyga
A tak z czystej ciekawości będziecie biegli z kijkami? Wiem że dystans jeszcze nie powala na kolana, ale ja w ramach przygotowania do ultra zamierzam mieć na sobie cały rynsztunek, żeby wypróbować go w warunkach bojowych i zastanawiam się, czy jako jednyny będę machał
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
pogoda wydaje się być dosyć ciekawa na pewno łatwo nie będzie
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:25 przez jedz_budyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
hehe, na te chwile pogoda zmienia sie codziennie ! na te chwile pada mokry snieg, jest lekki plus. moze byc ciapa, moze byc do soboty skorupka jak w nocy pomrozi, moze byc lod, moze byc cokolwiek asfaltu jest ok 1km, wiec jak ktos sie zastanawia czy brac kolce czy nie - ja mowie brac ! sam biore bez wzgledu na to co sie bedzie dzialo z pogoda do konca tygodnia
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na TEN moment - na asfalcie ciapa, potem do samego zoltego nieprzetarte, swiezego sniegu ok 5-10cm, na zoltym przejechane kilka razy samochodem, fajnie, w miare twardo, zielony bardzo nierowny, sa tylko slady kilku pieszych, na dole juz wylazi bloto spod sniegu. lodu na calej trasie znikome ilosci. latwo jutro nie bedzie