do naj-naj biegu górskiego w Polsce - jak znalazłwiki pisze:G T(Italian: gran turismo), usually a high-performance luxury automobile designed for long-distance driving
zdrówko
do naj-naj biegu górskiego w Polsce - jak znalazłwiki pisze:G T(Italian: gran turismo), usually a high-performance luxury automobile designed for long-distance driving
Przecież trasa też 100km, nie?Przemek pisze:Czyli jeszcze większe przewyższenia niż B7D przy znacznie krótszej trasie
UltraGiTBogil pisze:A nazwa UGT! UltraGT! :D
Ja się zapytałem o to samo ale szanowny Admin usunął mojego posta. Prawie jak za PRL.kaziuuu pisze:A jest oficjalna strona tego biegu nie licząc funpage na facebook? Chcę poznać dokładny regulamin
a w innym miejscuprofil na fejsie pisze: Strona ruszy po weekendzie
natomiast adam klein napisał:profil na fejsie pisze: dopinamy jeszcze kilka spraw, ale za kilka dni poznacie pełen regulamin etc. zapisy rozpoczniemy w styczniu
Nie przesadzaj kolego. Napisałem to z przekąsem, a ty się od razu spinasz.f.lamer pisze:a w innym miejscuprofil na fejsie pisze: Strona ruszy po weekendzienatomiast adam klein napisał:profil na fejsie pisze: dopinamy jeszcze kilka spraw, ale za kilka dni poznacie pełen regulamin etc. zapisy rozpoczniemy w styczniu
viewtopic.php?f=6&t=31316
ale zawsze to fajniej wmówić sobie że jest się prześladowanym opozycjonistą niż ofiarą awarii