IV Bieg 7 Dolin
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
to tak w ramach żartu było oczywiście
ale Krynica jest sporym uzdrowiskiem i jedyne czego może zabraknąć to $ w bankomatach

ale Krynica jest sporym uzdrowiskiem i jedyne czego może zabraknąć to $ w bankomatach
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Bankomaty w Krynicy:
http://www.krynica.pl/Bankomaty-c119.html
Mam problem. Nigdy nie biegam z kijkami, ale teraz postanowiłam spróbować. Mam nadzieję, że trochę szybciej będę podchodzić, ale wiem na pewno, że przy zbiegach będą mi przeszkadzać, więc pomyślałam o ich wyrzuceniu po drodze, ale nie chcę śmiecić na trasie, więc jednak zbiegnę z nimi do mety. Nie mogę trzymać w ręku, bo się zabiję, chcę przytroczyć je do plecaka. Mój plecaczek ma jakieś specjalne gumki, ale za diabła nie wiem jak przymocować kijki, aby nie latały i w ogóle były bezpieczne dla innych. Taką dolną gumkę już obczaiłam i mniej więcej wiem jak użyć, ale na górze mam jakąś długą zakończoną haczykiem i nie mam pojęcia jak to ma działać. Czy ktoś może mi to wyjaśnić albo najlepiej pokazać zdjęcie?
Mam problem. Nigdy nie biegam z kijkami, ale teraz postanowiłam spróbować. Mam nadzieję, że trochę szybciej będę podchodzić, ale wiem na pewno, że przy zbiegach będą mi przeszkadzać, więc pomyślałam o ich wyrzuceniu po drodze, ale nie chcę śmiecić na trasie, więc jednak zbiegnę z nimi do mety. Nie mogę trzymać w ręku, bo się zabiję, chcę przytroczyć je do plecaka. Mój plecaczek ma jakieś specjalne gumki, ale za diabła nie wiem jak przymocować kijki, aby nie latały i w ogóle były bezpieczne dla innych. Taką dolną gumkę już obczaiłam i mniej więcej wiem jak użyć, ale na górze mam jakąś długą zakończoną haczykiem i nie mam pojęcia jak to ma działać. Czy ktoś może mi to wyjaśnić albo najlepiej pokazać zdjęcie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tez sie tam wybieram nie wiem jak Twoj plecaczek ale zasada jest jedna - jak sa skladane to lepiej, ale ostrym do gory.MEL. pisze:Bankomaty w Krynicy:
Po za tym wydaje mi sie ze na zbiegach bardziej sie przydadza niz pod gore, prognozy sa dobre wiec nie powinno byc slisko, ale na zbiegach jak umiesz uzywac bardziej sie przydaja.
pzdr
andrzej/gdy
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
-
- Zaprawiony W Bojach
Mel a co to za plecak?
blagam wszystkich kijkowiczow pamietajcie o tym ze za Wami moze ktos biec i uwazajcie gdzie celujecie grotami ... nie raz sie zastanawialam czy mnie ktos przy probie wyprzedzenia niechcacy jak szaszlyka na nie nie nadzieje

blagam wszystkich kijkowiczow pamietajcie o tym ze za Wami moze ktos biec i uwazajcie gdzie celujecie grotami ... nie raz sie zastanawialam czy mnie ktos przy probie wyprzedzenia niechcacy jak szaszlyka na nie nie nadzieje

- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Pewnie większość startujących nawet tu nie zagląda ;]
Ale obawiam się masakry na trasie. Prawie 1000 zarejestrowanych na B7D + kolejne 700 na krótsze biegi...
Ale obawiam się masakry na trasie. Prawie 1000 zarejestrowanych na B7D + kolejne 700 na krótsze biegi...
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Ciekawe czy dotrwają do pierwszego przez to "wypalenie"kisio pisze:Większość wypali do przodu w obawie przed limitami
Z innej beczki.
Wie ktoś może czy będzie relacja live?
I jeszcze jedno.
Czy orientuje się ktoś czy można jakoś kupić bilety na PKS z Krakowa do Krynicy?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:50
- Życiówka w maratonie: 4:03:03
można - kupowałem bilet przez http://www.e-podroznik.pl/lapka88 pisze:kisio pisze:
I jeszcze jedno.
Czy orientuje się ktoś czy można jakoś kupić bilety na PKS z Krakowa do Krynicy?
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Hmmm... może niedokładnie się wyraziłam, ale nie mam problemu z tym, w jakiej pozycji umieścić kijki, ale jak użyć ten długiej gumki zakończonej haczykiem, aby umocować kijki zupełnie sztywno, żeby mi nie latały. Ktoś wie?
Dziekuję za rady, ale wiem na pewno, że zbiegam bez kijków znacznie szybciej niż z nimi.
A plecak mam taki biegowy, salomonowy. Nie widzę na nim nigdzie nazwy modelu czy czegoś bardziej identyfikującego.
Dziekuję za rady, ale wiem na pewno, że zbiegam bez kijków znacznie szybciej niż z nimi.
A plecak mam taki biegowy, salomonowy. Nie widzę na nim nigdzie nazwy modelu czy czegoś bardziej identyfikującego.
-
- Zaprawiony W Bojach
tu jest instrukcja
http://www.youtube.com/watch?v=kYRXghz7AWg
http://www.youtube.com/watch?v=kYRXghz7AWg