Na Zamieci sprawdzali, na ZUK'u sprawdzali. I to w tym roku.blink pisze:Ostatni raz rękawiczki (i czapkę), sprawdzno mi dobre czterdzieści lat temu. Jest w ogóle możliwe, żeby życie potrfiło zatoczyć takie koło?
Łemkowyna Ultra Trail 2014
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45,44
- Życiówka w maratonie: brak
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Biegam z Folusza zielonym szlakiem na Wątkową, następnie biegnę grzbietem też zielonym w stronę Kornut i gdy dobiegnę do skrzyżowania z żółtym szlakiem to zbiegam nim na Folusz. Robię zazwyczaj dwie takie pętle, co z dobiegiem do rybiarni daje jakieś 23km.wolfdog pisze:Który fragment oklepujesz??miroszach pisze:Biegam po fragmencie tej trasy niemal co tydzień, czasami częściej. Może nie uwierzycie, ale ok tydzień temu musiałem biec w leginsach i kurtce z założonym kapturem, bo czapka była mokra i wiało. A dwa tygodnie wcześniej biegłem w spodenkach i koszulce bez żadnej czapki.
W górach wystarczy, że chwyci skurcz i przy gorszej pogodzie, przepoceniu i gwałtownie zmniejszonym tempie można wpaść w niezłe tarapaty.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Przyznam się, że jedynie raz tam biegałem. W kierunku na Barwinok i Ferdel.
Ale mam zamiar odwiedzić te strony. Jest kilka tras na których można trochę uzbierać przewyższenia. Dwa razy na Kornuty tam i z powrotem i jest 1000 na 15 km.
A wracając do tematu to ŁUT nie jest organizowany przez bandę ogórków tylko doświadczonych biegaczy, więc ich wymagania nie biorą się z sufitu.
Ale mam zamiar odwiedzić te strony. Jest kilka tras na których można trochę uzbierać przewyższenia. Dwa razy na Kornuty tam i z powrotem i jest 1000 na 15 km.
A wracając do tematu to ŁUT nie jest organizowany przez bandę ogórków tylko doświadczonych biegaczy, więc ich wymagania nie biorą się z sufitu.
SEMPER FIDELIS
jest do odstąpienia jeden pakiet startowy na ŁUT 150; kupowany w pierwszym terminie, a więc za 180 zł
jeśli ktoś wolałby trasę krótszą (68km) porozmawiam z organizatorami i zapytam o możliwość zmiany dystansu
kontakt do mnie na PW
jeśli ktoś wolałby trasę krótszą (68km) porozmawiam z organizatorami i zapytam o możliwość zmiany dystansu
kontakt do mnie na PW
-
- Rozgrzewający Się
Aktualne jeszcze ?rubin pisze:jest do odstąpienia jeden pakiet startowy na ŁUT 150; kupowany w pierwszym terminie, a więc za 180 zł
kontakt do mnie na PW
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- kamilv
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:53
- Życiówka w maratonie: 3:40:00
Ten usyfiony po lewej to jarubin pisze:za metą też było pięknie
Do tej pory sobie przypominam jak się nazywam. 150 km, 150 gatunków błota, 150 rodzajów bólu, 150 megaton pozytywnej energii Organizatorów i Wolontariuszy. Próbuję coś więcej napisać, dam tu sznurka jak skończę...
- kamilv
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:53
- Życiówka w maratonie: 3:40:00
Relacja z fotami ze 150-tki