Ciekaw jestem kto wygra w tym roku Gorce maraton. Nie ma na liście startowej prawie całej ścisłej czołówki, która wygrywała ten bieg w poprzednich latach. Chyba wszyscy się nastawili na bieg 7 dolin.
Obstawiam, że w tym roku prym będą wiedli biegacze "drugiego planu" z zeszłych lat. No chyba, że wyłoni się jakiś czarny koń.
GORCE MARATON 2014
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
W zeszłym roku się obszedł smakiem bez nagrody, ale rzeczywiście w tym roku może mu chyba tylko zagrozić jeden krakus z KKB Dystans.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ej no, nie przesadzajcie nie dzieli sie skory na niedzwiedziu a i ja jestem juz zajechany jest jeszcze Huzior ktory odpoczal i forma idziemu do gory, startuje Pigmej, ale przede wszystkim startuje Lucek Chorazy, ma byc tez Jozek Pawlica - i mysle ze to miedzy tymi dwoma zawodnikami rozegra sie walka o zwyciestwo
ps: wczoraj na babiej tak zmasakrowalem nogi ze nie wiem czy zdaze sie zregenerowac wogole :D inna sprawa ze Lucek to juz wogole masakra :D
ps: wczoraj na babiej tak zmasakrowalem nogi ze nie wiem czy zdaze sie zregenerowac wogole :D inna sprawa ze Lucek to juz wogole masakra :D
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
LoveBeer pisze:Lucek przejal pakiet, Jozek nie wiem. ale kumpel mi mowil ze na Gorcach czolowka wlasnie bardzo czesto nie jest na liscie startowej, ale ma jakies miejsca z urzedu czy ki diabel, wiec to ze ich nie ma nie znaczy ze ich nie bedzie :D
Tak czy inaczej, gratuluję Ci podium. Ciekawe czy wiesz który biegacz to ja, hehe.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]