Beko Ełk Triathlon

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Macias88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Beko Ełk Triathlon - jedna z największych imprez triathlonowych czeka na Ciebie. Dystans olimpijski (1,5km - 40km - 10km), na którym będą rywalizować zawodnicy, jest w zasięgu niemal każdego. Wystarczy kilka miesięcy treningu, aby być w stanie pokonać trasę popularnej olimpijki.
Oprócz wyścigu indywidualnego przeprowadzona będzie także rywalizacja sztafet, podczas której pierwszy zawodnik płynie, drugi jedzie na rowerze a trzeci biegnie.

Zawody odbędą się 18 sierpnia 2012 w Ełku - stolicy Mazur.

Więcej informacji znaleźć można na stronie internetowej www.elktriathlon.pl.

Darmowe plany treningowe: link do planów treningowych.
PKO
bioły
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hmm... kusząca propozycja. Byłem kiedyś w Ełku i miło wspominam to miejsce. Jezioro jest integralną częścią miasta i wydaje mi się, że Ełk to idealne miejsce na triathlon. Trochę przeraża mnie 1500m pływania ale jest jeszcze dużo czasu na przygotowania, o rower i bieg się nie martwię :oczko:
Macias88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Do zawodów jest jeszcze dużo czasu. Na pewno Ty jak i inni, którzy chcieliby wziąć udział w imprezie dadzą radę się przygotować. Dystans nie jest taki straszny, a radość z udziału i satysfakcja po ukończeniu takiego wyścigu - bezcenne! :usmiech:
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Hmmm, dla mnie ciekawa propozycja - nie wiem tylko jak będzie z czasem i kasą - bo zapisywałbym się późno, a 400pln opłaty to dla mnie dużo.
Obrazek
Because Running Sucks
Vascodagamma

Nieprzeczytany post

Ja jestem jak najbardziej za. O ile dystans rowerowy jako samodzielną dyscyplinę jakoś zrobię bez większej tragedii to sądzę, że bieg i pływanie może być ciekawe. Jak się człowiek nie zamknie w 3.30 to traktuje się imprezę jako nieukończoną?
Macias88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak, 3h30min to limit czasu i jego przekroczenie uznaje się za nieukończenie trasy. Ale nie ma co się denerwować, czasu na trening jest jeszcze bardzo dużo, a jestem pewny, że czas osiągnięty będzie sporo lepszy niż wyznaczony limit :) Opłaty nie ma co żałować, impreza będzie na najwyższym poziomie i naprawdę warto tam być! :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ