Tatrzański Bieg pod Górę - 4.10.2008

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
remy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Alpin Sport Zakopane, Tatrzański Klub Narciarski Tatra Team wraz z Tatrzańskim Ochotniczym Pogotowiem Ratunkowym serdecznie zapraszają wszystkich amatorów ruchu na świeżym powietrzu na ALPIN SPORT TATRZAŃSKI BIEG POD GÓRĘ. Impreza odbędzie się w dniu 4 października 2008, start o godzinie 10.00 z ronda Jana Pawła II w Zakopanem.

Wiecej informacji na www.tatrateam.com/bieg/
PKO
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zamiescilismy banner na głownej stronie.
Wcześniej przygotowałem artykuł na ten temat ale w serwsie znalazły sie ważniejsze sprawy wiec zamieszczam tylko cześć:

"...Najwyżej położone miasto stało się naturalna kolebka różnego rodzaju sportów przede wszystkim sportów zimowych i szeroko rozumianych sportów „górskich”. Dlatego dziwiło to niemal cało środowisko biegowe, że biegi górskie nie znalazły swojego miejsca w Zakopanem. Już niemal 18 lat dyscyplina ta rozwija się w Beskidach a do tej pory imprezy rozgrywane były w Sudetach, Bieszczadach czy nawet na Kujawach, w Warszawie i Krakowie. Bieżący rok w końcu przyniósł rozkwit i w Tatrach – w samym 2008 roku rozgrywane są
3 znaczące imprezy biegowe. Począwszy od Trailrunning-a Salomona po pierwsza edycje Wysokogórskiego Biegu im. Franciszka Marduły czy kończąc na ALPIN SPORT TATRZAŃSKI BIEG POD GÓRĘ.
Ostatni z wymienionych biegów powstał dzięki Tatrzańskiemu Klubowi Narciarskiemu TATRA TEAM , który zrzesza ludzi związanych ze ski-alpinizmem, zarówno sympatyków-amatorów jak i przewodników wysokogórskich, a także czołówkę polskich zawodników. Przy współpracy z ratownikami z TOPR-u i zapaleńców z Alpin Sportu oraz hojności sponsorów zawody zapowiadają się nader interesująco. Trasa liczyć będzie ok. 9 km i prowadzić będzie z ronda kuźnickiego przez Kuźnice - Myślenickie Turnie -
Kasprowy Wierch. Na zwycięzców czekają niesamowite przeżycia oraz atrakcyjne nagrody- w biegu głównym zwycięzca uhonorowany zostaje pucharem oraz nagroda w wysokości 3000 zł...."
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bedze się działo bo na pewno 4 października Kasprowy będzie biały :-)

Ja natomiast wczoraj byłem w Zakopanem ale w taka pogodę to nic nie było widać - zimno mglisto i do domu daleko
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ktoś startował ?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niezły hard core! Gratulacje dla tych którzy tam dotarli.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ