Czy znacie jakiś ciekawy...

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo bym chcial zaliczyc swoj pierwszy maraton aby sie tu pokazac tutejszemu srodowisku ale obawiam sie ze nie dam rady bo wlasnie zminilem prace i teraz pracuje na zmianach nocnych. Tu jest strona tego biegu: http://www.lutonmarathon.org.uk/
oraz klub lokalny do ktorego mam zamiar sie zarejstrowac;http://www.lutonmarathon.org.uk/
Co do Irka to wiem ze sie szykowal na ten maraton ale od dluzszego czasu sie z nim nie widzialem takze nie wiem jakie ma teraz plany. Wszystko zalezy od pracy czy jest czy jest nie ma. Ja nie mam doswiadczenia w maratonie bo biegalem tylko kilka razy polowki. Moje treningi wygladaja "byle jak" Starm sie biegac systemem ze raz robie bieg ciagly ktory trwa od 50min do 80 min w tetnie srednim 163/1min w drugim dniu robie szybkosc np. 10x200m albo 8x400m a w 3 dniu irobie sile np podbiegi albo wieloskoki z skipingiem potem znowu robie bieg ciagly. Nieraz z przyczyn losowuch jakis trening przepadnie bo sa jakies sprawy do zalatwienia. Ogolnie to warunki sa do biegania - mamy nawet tartan na biezni gdzie po godz. 18 zalaczaja sztuczne oswietlenie i mozna wtedy biegac az do 21 godz. A wogole to mi sie teraz dziwnie tu biega bo u nas w tym czasie sezon byl zamkniety i robilo sie roztrenowanie a to co tydzien w regionie sa jakies zawody. To tyle narazie pozdrawiam.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
PKO
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za info...
P.S. To kiedy angole robią roztrenowanie? :)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Erski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ZAPRASZAM NA STRONĘ www.biegigorskie.pl.tl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ