Kędzierzyn Koźle - triatlon
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Obejrzałem sobie trasę rowerową i biegową - super dla kibiców, ale kaszana dla startujących - 8 okrążeń rowerowych, 3 pętle biegowe - ile to będzie dubli ?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Lechu, dla jednych szklanka jest do połowy pusta, a dla innych do połowy pełna - duble to możliwość podczepienia się pod silną grupę. Rewelacja.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Strasznie się zapasłem na chorobie, ale jakoś dobrze mi się ostatnio pedałuje, to spróbuję.Quote: from PAwel on 10:25 am on Aug. 12, 2004
Mifor!
cieszę się, że się odezwałeś i że jedziesz. (nie wyobrażam sobie nawet, żebyś nie wytrwał.)
Jak jedziemy i gdzie śpimy?
Mifor
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
.... a poza tym publiczność która mobilizuje do wysiłku ....Quote: from PAwel on 2:29 pm on Aug. 12, 2004
Lechu, dla jednych szklanka jest do połowy pusta, a dla innych do połowy pełna - duble to możliwość podczepienia się pod silną grupę. Rewelacja.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- GorOlka
- Wyga
Dwa lata temu w Kędzierzynie pianki były dopuszczone, a w zeszłym roku nie. Ale zawsze te zawody odbywały się w połowie czerwca więc było chyba cieplej niż bedzie we wrześniu. Myślę że w tym roku będzie można płynąć w piance.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
GorOlka
- sygi
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam,
Mam do sprzedania piankę do triatlonu ORCA Speedsuit rozmiar 9. Moja cena to tylko 890zł, kupiłem w USA, jest nowa. Sprzedaję, ponieważ okazała się nieco za mała i potrzebuję większy rozmiar.
Pozdrawiam triatlonistów!
Mam do sprzedania piankę do triatlonu ORCA Speedsuit rozmiar 9. Moja cena to tylko 890zł, kupiłem w USA, jest nowa. Sprzedaję, ponieważ okazała się nieco za mała i potrzebuję większy rozmiar.
Pozdrawiam triatlonistów!
sygi
[url]http://www.morsy.org[/url]
[url]http://www.morsy.org[/url]
-
- Wyga
Rewelacyjna impreza. Moje odczucia są jednoznacznie pozytywne. Już pierwsze kontakty pocztą elektroniczną wskazywały na silne podejście pro-zawodnicze organizatorów. Rzeczywistość potwierdziła to. Takze osoby z obsługi i inne służby były na medal. Po prostu - jestem super zadowolony.
-
- Wyga
Jak Spacerowiczu – zaopatrzyłeś się już w szosówkę? Gratulacje za udział. Żałuję, że nie udało mi się dotrzeć do Kędzierzyna. Na pocieszenie zostanie mi triathlon sprinterski 17 września.
-
- Wyga
Dzięki.
Szosówki nie kupiłem i nie kupię z powodów wcześniej wymienionych - do czasu gdy wyjdzie mi z obliczeń, że dzięki temu mógłbym załapać się na miejsce premiowane.
Rada Pawła na założenie slicków sprawdziła się. Szacuję, że dzięki temu jechałem szybciej o około 20 %. Aż strach pomyśleć ile zyskałbym przy przesiadce na prawdziwą szosówkę.
Jeszcze raz powtórzę, że impreza była bardzo sympatyczna bo tacy byli ludzie. Poczwszy od góry do tych najmniejszych - harcerek, które podawały wodę oraz dzieciaków, z których jeden uparcie ścigał się ze mną w parku, przy każdym nawrocie.
Jak będziecie wiedzieć skąd ściągnąć wyniki w pliku, uwzględniające czasy poszczególnych dyscyplin oraz czasy w strefach zmian to dajcie znać.
Szosówki nie kupiłem i nie kupię z powodów wcześniej wymienionych - do czasu gdy wyjdzie mi z obliczeń, że dzięki temu mógłbym załapać się na miejsce premiowane.
Rada Pawła na założenie slicków sprawdziła się. Szacuję, że dzięki temu jechałem szybciej o około 20 %. Aż strach pomyśleć ile zyskałbym przy przesiadce na prawdziwą szosówkę.
Jeszcze raz powtórzę, że impreza była bardzo sympatyczna bo tacy byli ludzie. Poczwszy od góry do tych najmniejszych - harcerek, które podawały wodę oraz dzieciaków, z których jeden uparcie ścigał się ze mną w parku, przy każdym nawrocie.
Jak będziecie wiedzieć skąd ściągnąć wyniki w pliku, uwzględniające czasy poszczególnych dyscyplin oraz czasy w strefach zmian to dajcie znać.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
No ja startowałem w sierpniu jedynie na połowie dystansu olimpijskiego.Poraz pierwszy sie przekonałem, że to niezła frajda zmieniać cały czas sposób ścigania się. Osiągnąłem czas 1:21:20.Mimo tylko połowicznego dystansu to i tak czułem na nastepny dzień niezłe zakwaski,hehe.
To pochwalicie się swoimi czasami? No i jaki był limit czasu. W czym pływaliście?Ja tylko w basenie 50m...
Frosty, u mnie każdy zawodnik miał swojego indywidualnego sędziego,fajna sprawa-czułem sie jak jakiś swietny zawodnik.
To pochwalicie się swoimi czasami? No i jaki był limit czasu. W czym pływaliście?Ja tylko w basenie 50m...
Frosty, u mnie każdy zawodnik miał swojego indywidualnego sędziego,fajna sprawa-czułem sie jak jakiś swietny zawodnik.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]