Triatlon w Suszu
- jerry
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam chcialbym podzielic sie wiadomoscia iz 19.06 odbył sie takze triatlon w Suszu. Niestety mala liczba zawodnikow, startowali glownie mlodziezowcy. Zimna woda 16,5 stopnia Cenciusza i ulewa przed samym startem do glownego biegu, ale bylo wspaniale.
- jerry
- Wyga
To byly eliminacje Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży,
ale była tez kategoria open na dystansie 600m , 15km, 3000m. Startowalo w glownym wyscigu ponad 40 zawodnikow i musze przyznac iz bylem jednym z nielicznych bez pianki.
ale była tez kategoria open na dystansie 600m , 15km, 3000m. Startowalo w glownym wyscigu ponad 40 zawodnikow i musze przyznac iz bylem jednym z nielicznych bez pianki.
- GorOlka
- Wyga
Hi
Wspólczuje jerry, woda była okropnie zimna ja bez pianki chyba bym nie weszła. Organizacja oczywiście bez zarzutów no i w końcu pływanie odbyło sie w jeziorze Suskim, pierwszy raz od kilku lat. Na przyszłość polecam tą imprezę i mam nadzieję że organizatorzy tak będą układać kalendarz żeby imprezy sie nie pokrywały.
Pozdrawiam
Wspólczuje jerry, woda była okropnie zimna ja bez pianki chyba bym nie weszła. Organizacja oczywiście bez zarzutów no i w końcu pływanie odbyło sie w jeziorze Suskim, pierwszy raz od kilku lat. Na przyszłość polecam tą imprezę i mam nadzieję że organizatorzy tak będą układać kalendarz żeby imprezy sie nie pokrywały.
Pozdrawiam
GorOlka
- jerry
- Wyga
Temperatura wody nie byla problemem, ale klody ktore udalo sie wyciagnac z jeziora przed startem mogly sprawic wiele klopotow i byc zrodlem nie jednej kontuzji