Total Immersion
- delphinus
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ello..posnęliście czy co?? Zaglądam tu parę razy dziennie ,żeby przeczytać coś madrego na temat TI a tu cisza... Nie mówcie tylko ,że robicie świąteczne porządki.....
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
-
- Zaprawiony W Bojach
Wlasnie! Nie piszac juz o tym , ze niektorzy uzywaja
zupelnie tajemnicznych okreslen typu combo lub zipowanie .
Czlowiek w kompleksy moze wpasc i wodowstretu dostac
zupelnie tajemnicznych okreslen typu combo lub zipowanie .
Czlowiek w kompleksy moze wpasc i wodowstretu dostac
[i]swim - bike - run [/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To chyba tylko monka. Ale co tu pisać? Wszyscy się chyba zabrali ostro za pływanie.
Thorpe pływa 120 na tydzień to forumowicze chcą zrobic pewnie przynajmniej połowę.
Thorpe pływa 120 na tydzień to forumowicze chcą zrobic pewnie przynajmniej połowę.
- delphinus
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
oo .ho ho.. właśnie nie bardzo sobie wyobrażam o co chodzi z zipowaniem Monki..no ale może wypiłem dziś za dużo chloru...
podoba mi sie to forum..taka dygresja..
podoba mi sie to forum..taka dygresja..
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja sobie obiecuje, ze na jesienie oduczam się pływać i zaczynam od nowa w stylu TI.
Dlaczego nie teraz? No, chyba dlatego, ze najważniejszy start za 13 tygodni i nie ma czasu na eksperymenty.
Dlaczego nie teraz? No, chyba dlatego, ze najważniejszy start za 13 tygodni i nie ma czasu na eksperymenty.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - delphinus, monka w każdej dziedzinie skomplikowanego słownictwa lubi używać.
Nikt nie wie czasem o co chodzi.
Ale ty jesteś przedstawicielem TI czy hobbystą?
Nikt nie wie czasem o co chodzi.
Ale ty jesteś przedstawicielem TI czy hobbystą?
- delphinus
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
to jedna z tych chwil w życiu w, których trzeba dobrze wypaść ? hehe
(...)Jestem hobbystą ,jak najbardziej , i to chyba za stary na jazdy pod górke 29 lat już za mna niestety- ,wracając do tematu - staram sie w miare możliwości strzelić 100-120 basenów dziennie, na więcej po prostu brakuje mi czasu -a szkoda.. no i nie pływam freestyle/m więc uważam się za słabego interlokutora ( tu jakieś trudniejsze słowo,żeby nie odstawać za bardzo chociaż w czymś od monki ) :) w dyskusji na temat crawla - chociaz nie ukrywam ,że bardzo zainteresował mnie wasz tu poruszony temat.(...)
no ale żeby było jasne - zanim zaczne powoli aczkolwiek skucesywnie tonąć płynąc crawlem robie jakieś 17-20 RR /25 a po nawrocie jeszcze gorzej- nie wiem ile na to przypada nóg w fullcombo i nie wiem jak to sie ma do 193cm długości ale sklasyfikować można to na level "rozpaczy" a nie coś o czym tu mowa.
-----------------------------------------------------
FREDZIO
------------------------------------------------------
pozdrawiam zawodowców i hobbystów
podoba mi sie to forum...taka dygresja..
(...)Jestem hobbystą ,jak najbardziej , i to chyba za stary na jazdy pod górke 29 lat już za mna niestety- ,wracając do tematu - staram sie w miare możliwości strzelić 100-120 basenów dziennie, na więcej po prostu brakuje mi czasu -a szkoda.. no i nie pływam freestyle/m więc uważam się za słabego interlokutora ( tu jakieś trudniejsze słowo,żeby nie odstawać za bardzo chociaż w czymś od monki ) :) w dyskusji na temat crawla - chociaz nie ukrywam ,że bardzo zainteresował mnie wasz tu poruszony temat.(...)
no ale żeby było jasne - zanim zaczne powoli aczkolwiek skucesywnie tonąć płynąc crawlem robie jakieś 17-20 RR /25 a po nawrocie jeszcze gorzej- nie wiem ile na to przypada nóg w fullcombo i nie wiem jak to sie ma do 193cm długości ale sklasyfikować można to na level "rozpaczy" a nie coś o czym tu mowa.
-----------------------------------------------------
FREDZIO
- mówimy o km?? bomba ... musze zobaczyć czy robie tyle samochodemThorpe pływa 120 na tydzień
------------------------------------------------------
pozdrawiam zawodowców i hobbystów
podoba mi sie to forum...taka dygresja..
- delphinus
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ooo ...bul bul... juz czuje się jak skarcony uczniak prawie ...
--------------------
Czy ja mogę nieśmiało zaproponować wniosek najdalej idący ?? (myślę,że cześć uzytkowników podzieli moje zdanie) - monka, w związku z tymi treściwymi opisami i fachową terminologią chętnie wszyscy obejrzelibyśmy Twój styl - może wystawiła byś swoje video ?? sadzę ,że cieszyło by się sporym wzięciem - co Ty na to? - a może to płatne ?
-------------------------------------------------------
pozdrawiam serdecznie ..
--------------------
--------------------monka a)Kamerę wodoszczelną mają ludzie i można pożyczyć bez żadnych kosztów
Czy ja mogę nieśmiało zaproponować wniosek najdalej idący ?? (myślę,że cześć uzytkowników podzieli moje zdanie) - monka, w związku z tymi treściwymi opisami i fachową terminologią chętnie wszyscy obejrzelibyśmy Twój styl - może wystawiła byś swoje video ?? sadzę ,że cieszyło by się sporym wzięciem - co Ty na to? - a może to płatne ?
-------------------------------------------------------
pozdrawiam serdecznie ..