Właśnie udało mi się obejżeć kasetę z filmem z AT 2003.
Z filmu dowiedziałem się, że niestety nie wziąłem udziału w tym rajdzie, a jedynie w eliminacjach do niego
Zupełnie nie rozumiem po co telewizja przeszkadzała nam swoim busikiem podczas wyścigu MTB i motorówkami na kajakach skoro i tak w filmie nie pokazuje się (poza kilkoma sekundami) relacji z tych "nieistotnych" 300 kilometrów.
A tak na poważnie ( ) to wygląda na to że chłopcy z TV za bardzo zapili podczas weekendu i dopiero na kacu (tym tłumaczę sobie fakt, że kamerzysta nie był w stanie utrzymać prosto swego narzędzia pracy), w niedziele, połapali się, że trzeba by coś zfilmować ...
a tak już zupełnie poważnie ( ) to dla mnie film kiepski.
Adventure Trophy
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajnie byłoby jeszcze, gdyby na stronie AT pojawiły sie szczegółowe wyniki, z międzyczasami z wszystkich punktów...
(Edited by krzycho at 3:43 pm on Sep. 9, 2003)
(Edited by krzycho at 3:43 pm on Sep. 9, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja też mam uwagi o tego filmu, jednak Adan przesadził. Nie można w ten sposób pisać o innych ludziach, chyba, że ma się niezbite dowody np. wyniki alkomatu ekipy TV. W zeszłym roku nie było żadnych dłuższych relacji z rajdów przygodowych w TV a jedynie krótkie wzmianki. W tym roku był film 25 minutowy w TVP 2 i TV Polonia z Bielika i teraz ta relacja z AT. Film z Bielika też był krytykowany ale nikt nie napisał jak powinien wyglądać taki film. Dodam, że mam załatwiony patronat medialny na Bielika w 2004 i deklarację na dwa odcinki po 25 minut w TVP 2. Mam prośbę do Adana. Napisz jak Ty widzisz taki film z rajdu przygodowego.
Zgadzam się z Krzysztofem, co do międzyczasów. Ponadto prosiłem Romka o mapę z trasą AT i wariantami, jakimi szły najlepsze dwie drużyny. Myślę, że byłaby to dobra lekcja dla wielu drużyn oraz możliwość porównania swoich wariantów.
Zgadzam się z Krzysztofem, co do międzyczasów. Ponadto prosiłem Romka o mapę z trasą AT i wariantami, jakimi szły najlepsze dwie drużyny. Myślę, że byłaby to dobra lekcja dla wielu drużyn oraz możliwość porównania swoich wariantów.
WiechoR