AT2002 Pieniny - refleksje po rajdzie

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
imadlo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzieki za informacje - bardzo Ciekawe są Twoje spostrzeżenia - przynajmniej możemy rozpoznac jeszcze jeden aspekt tego wszystkiego. Ale a propo Eco chalange - to rajd chyba nie byl kilkadziesiat razy bardziej ekstremalny (może w ciekawszych krainach) tylko bardziej kasowy i medialny. Film z tego rajdu ogladalo sie z zapartym tchem (prawie że) - a to co puścili w telewizji Polskiej z ubiegłorocznych edycji to byla katastrofa i nawet ja wyłączyłem telewizor choć tam startowałem. Zrobić coś na odpieprz to lepiej nie robić wcale. Było to nudne jak cholera - a wystarczył jakiś szybki montaż - może 10 minut ale pokazać walkę ból szczęsćie nerwy. Może montaż a la MTV - "urodzeni mordercy" - itd. Ale wiem wiem pieniadze pieniadze pieniadze ale tez dobbre chęci. A jaki zarzut jeszcze z mojej strony - nie bylo nawet głupich gadżetów - koszulki z ciekawym logiem czapeczki - mapy do zakupienia itd, itp - to już błąd kardynalny - w koncu na tym tez mozna troche zarobic a mysle ze kazdy kupilby sobie t-shirt. Choć może się mylę?  
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rocha
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

musimy pamiętać również o tym,że dany środek oprócz pozytywnych może wywołać negatywne reakcje kofeina(guarana) przedawkowana moe powodować: drażliwość , halucynacje, i najgorsze odwodnienie może nie wszyscy mają takie odczucia ale nawet po kawie występuje konieczność udania się do toalety

Słodki eufemizm! Raz spróbowałem i ledwo dobiegłem.
ODPOWIEDZ