Trening na 5 km
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Chciałbym żebyście pomogli mi ustalić trening na 5 km. Mam 27 lat, 77 kg, 176 cm. Biegam od 1,5 miesiąca ale te biegi są nie za bardzo zorganizowane. Trenuję pon,śr,pt oprócz tego w poniedziałek i czwartek gram w piłkę nożną na hali. Kupiłem pulsometr i chciałbym z niego korzystać podczas treningów ale nie wiem jak dobrze to wszystko zorganizować. Może podacie mi jakieś przykładowe plany dla początkującego?.
Chciałbym żebyście pomogli mi ustalić trening na 5 km. Mam 27 lat, 77 kg, 176 cm. Biegam od 1,5 miesiąca ale te biegi są nie za bardzo zorganizowane. Trenuję pon,śr,pt oprócz tego w poniedziałek i czwartek gram w piłkę nożną na hali. Kupiłem pulsometr i chciałbym z niego korzystać podczas treningów ale nie wiem jak dobrze to wszystko zorganizować. Może podacie mi jakieś przykładowe plany dla początkującego?.
-
- Stary Wyga
tutaj masz plany dla roznych grup "zawansowania biegowego"
http://www.sciezkibiegowe.pl/
w zakładce "biegaj sam"
http://www.sciezkibiegowe.pl/
w zakładce "biegaj sam"
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
-
- Rozgrzewający Się
Witam
sam szukam treningu na poprawe 5km teraz moj wynik to 26-28 min ale niestety nie biegam regularnie nigdy nie trenowalem powaznie wiec moze ktos mi powie co znaczy "sprawnosc biegowa" w tym treningu
i jeszcze jedno gdzie znajde cos co pomoze mi sie przygotowac do testu "koperta" bo zwrotnosc i przyspieszenie mam wozu z weglem
mam nadzieje ze profesjonalisci na forum mnie nie zjedza za to pytanie
dzieki mssivy
ups nie doczytalem do konca strony
ale juz wiem co to sprawnosc biegowa wiec moze tylko ktos podpowie co z ta koperta
sam szukam treningu na poprawe 5km teraz moj wynik to 26-28 min ale niestety nie biegam regularnie nigdy nie trenowalem powaznie wiec moze ktos mi powie co znaczy "sprawnosc biegowa" w tym treningu

dzieki mssivy
ups nie doczytalem do konca strony

- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
rozstaw sobie pacholki tak jak masz w tej kopercie i cwicz.
W tym temacie cudow nie ma choc moze sie myle
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
-
- Rozgrzewający Się
rozstaw sobie pacholki tak jak masz w tej kopercie i cwicz.
Fist no to mnie zabiles
myslalem ze jest jakis zloty przepis no to jak szybko poprawic przyspieszenia zwrotnosc a tak tera musze po pacholki do sklepu a moze ma ktos jednak jakis pomysl
Fist no to mnie zabiles

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Trening czyni mistrzamssivy pisze:rozstaw sobie pacholki tak jak masz w tej kopercie i cwicz.
Fist no to mnie zabilesmyslalem ze jest jakis zloty przepis no to jak szybko poprawic przyspieszenia zwrotnosc a tak tera musze po pacholki do sklepu a moze ma ktos jednak jakis pomysl

- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zastanow sie dokladnie jak sprawdzian ma dokladnie wygladac, pomysl moze wykombinujesz jakies cwizcenia podobne
graj w kosza i p.nozna to poprawia zwrotnosc
graj w kosza i p.nozna to poprawia zwrotnosc
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!