Skończyły się zawody....ale wydaje się mi że dostałem w spatku od nich geny :P No i się tu juz zaczyna o mnie! Jestem z 92 roku mam na imię Piotrek i jestem choler.... ambitny. Nie lubię przegrywać! Przed treningami jeździłem na zawody ze szkoły zawsze dochodziłem do etapu tam jakiegoś średniego, ale zawsze tez robiłem ten sam błąd: bałem się mocniej pociągnąć, bo nie widziałem czy wytrzymam. W tej chwili już powoli się wyzbywam, bo mam coraz większą pewność siebie! I oto chodzi. Ale to nie mój problem. Jak mówiłem jestem z 1992r. treningi zacząłem w tym roku na początku maja, miałem 3 treningi na tydzień. Po 40 dniach treningu pobiegłem na 1000m. 2.55.20! I znów miałem ten sam problem, bo gdy na mete dobiegłem (biegliśmy w takiej ulewie że już potem sztafet nie rozgrywali) normalnie czyłem sie jak po osiemdziesiątce. Praktycznie nie zmachany! Nie wiem czemu tak jest! I to mnie denerwuje.  No to co do mojej proźby, proszę o radę aby ktoś mi napisał jakiś trening tylko na wakacje na dystan 1500m. Proszę tez jeżeli ktoś wie jak to chiech powie jak się przelamać aby nie bąć się szypciej pobiec! Z góry wielkie dzięki.
 Skończyły się zawody....ale wydaje się mi że dostałem w spatku od nich geny :P No i się tu juz zaczyna o mnie! Jestem z 92 roku mam na imię Piotrek i jestem choler.... ambitny. Nie lubię przegrywać! Przed treningami jeździłem na zawody ze szkoły zawsze dochodziłem do etapu tam jakiegoś średniego, ale zawsze tez robiłem ten sam błąd: bałem się mocniej pociągnąć, bo nie widziałem czy wytrzymam. W tej chwili już powoli się wyzbywam, bo mam coraz większą pewność siebie! I oto chodzi. Ale to nie mój problem. Jak mówiłem jestem z 1992r. treningi zacząłem w tym roku na początku maja, miałem 3 treningi na tydzień. Po 40 dniach treningu pobiegłem na 1000m. 2.55.20! I znów miałem ten sam problem, bo gdy na mete dobiegłem (biegliśmy w takiej ulewie że już potem sztafet nie rozgrywali) normalnie czyłem sie jak po osiemdziesiątce. Praktycznie nie zmachany! Nie wiem czemu tak jest! I to mnie denerwuje.  No to co do mojej proźby, proszę o radę aby ktoś mi napisał jakiś trening tylko na wakacje na dystan 1500m. Proszę tez jeżeli ktoś wie jak to chiech powie jak się przelamać aby nie bąć się szypciej pobiec! Z góry wielkie dzięki.Acha, jeszcze zapomniałem powiedzieć że w wakcje robie sobie trenig siłowy na ręce, bo to mój najsłabszy mięsień!
Trochę o mnie:
Imię: Piotrek
Rok urodzenia: 1992
Wzrost: ok. 178, szybko rosnę
Waga: 55kg
Dystans na sezon: 1500m.

Przydałby Ci się do tego bardzo pulsometr abyś mógł kontrolować swoje postępy na treningach a każdy postęp motywuje
 Przydałby Ci się do tego bardzo pulsometr abyś mógł kontrolować swoje postępy na treningach a każdy postęp motywuje 

Mam na myśli tylko to że on aby biegać 4.20 nie musi robić specjalnie wymyślnego treningu chyba że chce osiągnąć więcej no to może zrobić trochę innych akcentów ale nie ma sensu robić wszystko na szybkiego.
 Mam na myśli tylko to że on aby biegać 4.20 nie musi robić specjalnie wymyślnego treningu chyba że chce osiągnąć więcej no to może zrobić trochę innych akcentów ale nie ma sensu robić wszystko na szybkiego.
 I to mnie denerwuje, bo chyba złapałem bakcyla
  I to mnie denerwuje, bo chyba złapałem bakcyla  
   ale się nie rozczulam nad tym i się nie przejmuje. Ogólnie moim powiecie rywalizuje tylko z jednym chłopakiem, który trenuje juz 3 lata. Fajne porównanie, 3 lata do 1,5 miesiąca
 ale się nie rozczulam nad tym i się nie przejmuje. Ogólnie moim powiecie rywalizuje tylko z jednym chłopakiem, który trenuje juz 3 lata. Fajne porównanie, 3 lata do 1,5 miesiąca  No  a jeżeli chodzi o samo województwo, to wiem że na mistrzostwach 2.45 to było srebro albo brąz. No więc myślę że za rok w granicach takich uda mi się zrobić międzyczas na 1500m.
 No  a jeżeli chodzi o samo województwo, to wiem że na mistrzostwach 2.45 to było srebro albo brąz. No więc myślę że za rok w granicach takich uda mi się zrobić międzyczas na 1500m.