HISTORIE LUDZI KTORZY WIDZIELI KOZIKA

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

APELUJE DO WSZYSTKICH FORUMOWICZOW KTORZY SPOTKALI SIE Z KOZIKIEM LUB WIEDZA COS O JEGO TRENINGACH O OPISANIE TEGO NA FORUM TO BEDZIE BEZCENNA WIEDZA.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
PKO
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja wiem co robi na treningach :hej: ale się nie podziele :ble: to zbyt cenne :jatylko:
Awatar użytkownika
Fist
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Podobno robi SB 4xpod Mount Everest z babcia i dziadkiem na plecach

Trening szybkosci to haslo "szybszy do przeciągu" czyli robi przeciag wpokoju i probuje zdazyc zanim drzwi sie zatrzasna

Podczas Sudeckiej Setki chce 2x pobic rekord swiata w maratonie:raz na prawej nodze potem na lewej. Uwaga: na trzezwo! Bo organizatorzy zamiast tradycyjnego pasta party chca zrobic absolwent party

Informacje o treningu Kozika sa bezcenne, za wszystkie inne zaplacisz karta Mastercard
Mateusz
Dare for more!
tomasz

Nieprzeczytany post

IAAF podaje, że Kozik biegał początkowo dookoła słupa żeby mieć tyłek z przodu. Kiedy już opanował ten akcent przełożył sens trneingu na stadion. Teraz biega na bieżni dookoła stadionu, i również ma tyłek z przodu.

Oto wywiad:
IAAF - Jaki sens jest biegać z tyłkiem z przodu?
Kozik - Nie mogłem znaleźć odpowidnio szybkich zająców więc postanowiłem sam dla siebie nim być.
IAAF - Jaki jest Twój cel na obecny sezon?
Kozik - Zdublować tyłek dwukrotnie na maratonie gdzie nie ma pętli.
IAAF - Jak to możliwe?
Kozik - Liczę na PTB.
IAAF - A co to jest PTB?
Kozik - Plan Treningowy Bartosza.

Katedra logiki i metodologi nauk w NASA zastanawia się jak to jest możliwe, że Kozik na ostatniej prostej wyprzedza swój tyłek i jeszcze poklapując się po pośladkach finiszuje machając do tyłka ręką. Z pewnością ten drwiąco-kpiący ironiczny gest Kozakiewicza motywuje tyłek Kozika do żwawszego tempa.
Bydlakos
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Biegne sobie spokojnie w lesie. A tu nagle coś koło mnie śmigneło z niewiarygodną prędkością. Czy to ptak? Czy to samolot?? Czy to super-man??? Nie, to Kozik truchta! :hej:
Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w ...
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spotkalem ostatnio Kozika na stadionie Jak robil rytmy. Stosowal najnowsza metode treningowa dotad nieznana z uzyciem czarnej dziury
Otoz biegal rytmy w ujemnym czasie. Mowil mi tez ze szuka trenera bo ten ktorego mial dotad, nieistnieje, rzeczywiscie jest to pomysl zeby firma Toto idioto zajela sie takim niebywalym talentem. Opowiadal mi tez historie z dziecinstwa jak raczkowal kolo gebreselasiego prowadzac mu trening przed rekordem swiata a w przerwach ssal mleko matki.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
Leo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chłopaki, trochę powagi! Musimy sie bać, bo Kozik trenuje na Bajkonurze ze znanym nam "To ja: 2:59". Udostępnili im salę do trenowania bez grawitacji. Kozik ponoć chwalił sie po wódce, że w super-Maratonie Syberyjskim zamierza zrobić 2:09 (Maraton Syberyjski: temp. -50, różnica wzniesień 2 km, ostatni zwyciężca: praczka z Nowosybirska Swietłana Siemanko).
chmura
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:niewiem: eee? Ten Kozik to chyba nowy pseudonim Chucka Norrisa? :oczko:
'To fight like a champion, you need to train like a champion!'
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Pewnie tak :hej: Kozik szybciej stoi niż Tergat biegnie :bleble:
pikonrad
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Panowie, to dwie rózne postacie, Kozik znany jes z tego, że jako jedyny zdążył się uchylić przed kopnięciem Chucka z półobrotu
Awatar użytkownika
moher
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kiedyś widziałem jak zrzucał jakieś przedmioty z ostatniego piętra Pałacu Kultury i Nauki w Wa-wie, a później zbiegał na dół by je złapać zanim upadną!
,,Ból jest przemijający a skutki rezygnacji pozostają na zawsze''
Lance Armstrong
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Mnie zastanawia czy to koleś który sobie robił jaja czy nie zdawał sobie sprawy z tego co mówi ?
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio po wyczerpującym treningu mógł nie wiedzieć co mówi.

Widziałem go ostatnio jak ścigał się z Kubicą na torze treningowym, z tym że miał u kostek takie kule z łańcuszkiem (ozdoba jakaś czy co? :hahaha: )

Pozdrawiam nie wiedząc co mówię :hahaha:
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
tomasz

Nieprzeczytany post

Fredzio ja myślę, że on po prostu nie policzył kilometórw. Później ktoś "mądy" okiem krawieckim powidział mu, że trasa 10km. Bo mniej więcej tak się wydaje...

Może te 30` to było 35` ale Kozik wyszedł z założenia, że 5` to nie wiele zmienia i chciał nieco przekoloryzować swoją formę.

Bardzo możliwe, że później Kozik pofatygował się i jednak zmierzył trasę. Również zatroszczł się o łyk teorii i poszukał jak trenują inni, jak biegają inni. Poszperał, podpatrzył wyniki... i było mu wstyd, dlatego się już więcej nie pojawił.

Nie wydaje mi się, że robił sobie celowo jaja. On to pisał poważnie i z pewnością siebie.
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałem podobne wrażenie jak Tomasz, coś tam chłopak poczytał, trochę pokombinował i zaczął pisać te swoje osiągnięcia.
Jak wszystko co się dowiedział ułożyło mu się w mądrą całość zniknął i może teraz pod innym nickiem sam nabija się z Kozika - może?

Pozdrawiam zamyśleniem nad rosnącymi prędkościami
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ