Mam pytanko

Biegam od miesiaca, co dwa dni (5km) i mam problem ,bo pogoda nie sprzyja a ja chcialbym dalej kontynulowac trening...Czy sa jakies wskazania do biegania w temp 2-5 C?
Z gory dziekuje za informacje.
POzdrawiam

. Problem jest jednak raczej skomplikowany. Psycho-fizyczny cykl dobowy, zmieny atmosferyczne, dieta, dobowy ziemnny poziom stresu, przystosowanie się do pory zawodów etc.
 . Problem jest jednak raczej skomplikowany. Psycho-fizyczny cykl dobowy, zmieny atmosferyczne, dieta, dobowy ziemnny poziom stresu, przystosowanie się do pory zawodów etc.
 ).
 ).  to taka male dygresje z mojej 10 letniej przygody z bieganiem.
 to taka male dygresje z mojej 10 letniej przygody z bieganiem.

). A poza tym to może lać, padać śnieg lub wiać - to mi nie przeszkadza (tylko czasy są trochę gorsze
 ). A poza tym to może lać, padać śnieg lub wiać - to mi nie przeszkadza (tylko czasy są trochę gorsze   )
  ) )
 )

Oczywiśnie wówczas nie byłem na ten bieg przygotowany. Bo ja lubię tak, biec coś do czego nie jestem przygotowany i nie powinienem biec - później kiedy jednak dokonuję tego co bardzo mnie to cieszy. Takie niemądre szukanie zadowolenia.
  Oczywiśnie wówczas nie byłem na ten bieg przygotowany. Bo ja lubię tak, biec coś do czego nie jestem przygotowany i nie powinienem biec - później kiedy jednak dokonuję tego co bardzo mnie to cieszy. Takie niemądre szukanie zadowolenia.   Wówczas chciałem nawet pójść do kogoś do domu i porposić o szklankę wody. Jednak dotrwałem do końca. W domu wypiłem na raz litr mleka i zjadłem później 1,5kg truskaweg ze śmietaną. Wszedłem do wanny i lałem sobie na głowę i całe ciało przez 10 minut zimną wodę. Dopiero jak zeczęło mi być zimno to przestałem.
  Wówczas chciałem nawet pójść do kogoś do domu i porposić o szklankę wody. Jednak dotrwałem do końca. W domu wypiłem na raz litr mleka i zjadłem później 1,5kg truskaweg ze śmietaną. Wszedłem do wanny i lałem sobie na głowę i całe ciało przez 10 minut zimną wodę. Dopiero jak zeczęło mi być zimno to przestałem. 

Czego ci pieprzeni biegacze nie zrobią dla wykonania zaplanowanego treningu
 Czego ci pieprzeni biegacze nie zrobią dla wykonania zaplanowanego treningu