Porada dla amatora

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
ODPOWIEDZ
stevie_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Cześć koleżanki / koledzy jestem amatorem w dziedzinie biegania coś tam staram się biegać na początku powiem, że jestem na redukcji i bieganie włączyłem by móc zrzucać zbędne kg na obecną chwile zjechałem z 94kg na 86kg i bardzo polubiłem biegać mam oczywiście byty do bieganie i strój zegarek to jakiś chiński ale na coś lepszego przyjdzie czas planuje garmina 255 + jakiś pas hr. Czy ktoś mi pomoże jak biegać bo na pewno w przyszłym roku chciałbym wystartować w jakiś zawodach 5-10km. Potrzebuje porady jak biegać itp. Bo na ten moment biegać max 5-10km biegam na orliku typ powierzchni taki jak na stadionie, czasami biegam po mieście czyli kostka, asfalt. Biegam 3 razy w tygodniu robię rozgrzewkę i biegam w np. w poniedziałek 5km, środa 10km, piątek 7km nie wiem czy robię to dobrze szukam pomocy czy ktoś mi może pomóc podpowiedzieć zrobić jakiś plan jak za to się zabrać tak jak napisałem jestem amatorem uczę się tego dopiero mam nadzieje, że ktoś mi pomoże tutaj! Dziękuje!

Załączyłem kilka wyników z mojego biegania:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ