Wasze PRy

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I jakie wnioski z tego wyciągasz? Przyda ci się to?
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
New Balance but biegowy
Gregor38
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dobrze wiedzieć gdzie się stoi, tymbardziej że na stravie, przynajmniej w tej rowerowej są różnego rodzaju chellenge gdzie można równać się do innych. Przykładowo raz miałem przejechane coś koło 2800 km w miesiąc i człowiek myślał że to jest dużo, w Polsce wtedy pamiętam w tym konkretnym miesiącu było top 10, dopóki nie wszedłem w overall, w światowy ranking :ble:
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W rankingach zjedzonych pączków, wypitych piw czy wypalonych szlugów też byłoby trudno coś "ugrać".
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
Amadeusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gregor38 pisze: 29 maja 2025, 15:42 dobrze wiedzieć gdzie się stoi, tymbardziej że na stravie, przynajmniej w tej rowerowej są różnego rodzaju chellenge gdzie można równać się do innych. Przykładowo raz miałem przejechane coś koło 2800 km w miesiąc i człowiek myślał że to jest dużo, w Polsce wtedy pamiętam w tym konkretnym miesiącu było top 10, dopóki nie wszedłem w overall, w światowy ranking :ble:
To jest bardzo dużo, poziom zawodników world tour. Zarazem świadectwo dobrej formy, żeby wycisnąć taką objętość (nawet tempem emeryta) trzeba być bardzo wyrobionym.
ODPOWIEDZ