Podaj mi swój numer IP to wypełnię twoją ankietę. A - i udowodnij że nie jesteś botem. Napisz coś więcej o sobie, żeby moderatorzy mogli się zapoznać.
Wygląda to na AI na usługach globalistów, co się boją kryptowalut, które miały szansę pozbawić ich uprzywilejowanej pozycji monopolisty na rynku pieniądza. Albo zwykłe zarabianie na danych ankietowych.
Walka z kryptowalutami jeszcze się nie zakończyła, a właściwie to się jeszcze nie zaczęła, bo zanim rynek stał się dojrzałym to już został zduszony. Globaliści wciąż nie wiedzą jak zareaguje to co oni nazywają "plebs" na ich skok na gotówkę.

Powinno jeszcze być pytanie, czy znasz osobiście Satosziego Nakamoto albo Sempolińskiego, a jak tak to podaj jego ostatni adres zamieszkania.

I czy uważasz, że kryptowalutami da się ograć Wielkiego Smoka w wojnie o pieniądz?

I czy kryptowaluty mogą się wymknąć spod kontroli. Odpowiadam - tak spróbuj kontrolować Monero lub Zano.

Nawet komputery kwantowe nie pomogą.

Czy kontrolowanie giełd wystarczy, żeby kontrolować rynek. Sam jestem ciekaw, myślę, że na krótką metę tak, ale zawsze sie znajdzie jakiś sposób, trzeba tylko trochę dłużej pomyśleć i popracować nad czymś.
Forum o bieganiu polega na tym, że ankiety robi się o bieganiu, a nie kupowaniu i pytaniu czym się płaci za zakupy.