Prośba o pomoc

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mateusz2274679
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów w moim pierwszym poście :)
Zwracam się do was z uprzejmą prośbą o pomoc w rozwiązaniu ankiety potrzebnej mi do napisania mojej pracy dyplomowej.

Linki do ankiety:
https://forms.gle/4Ehukgg5JgBUMJ376

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Mateusz
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
yacoll
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 03:43

Nieprzeczytany post

Daj nam szansę i umieść w ankiecie CHOĆ JEDNO pytanie dotyczące biegania ;)
happy running :hej:
Drwal Biegacz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:15
Życiówka w maratonie: 3:48:08

Nieprzeczytany post

Wypełniłem, powiedzmy biegacz dla biegacza (nawet jeśli dopiero przyszłego)
:spoczko:
Awatar użytkownika
fangss
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:22
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Podaj mi swój numer IP to wypełnię twoją ankietę. A - i udowodnij że nie jesteś botem. Napisz coś więcej o sobie, żeby moderatorzy mogli się zapoznać.
Wygląda to na AI na usługach globalistów, co się boją kryptowalut, które miały szansę pozbawić ich uprzywilejowanej pozycji monopolisty na rynku pieniądza. Albo zwykłe zarabianie na danych ankietowych.
Walka z kryptowalutami jeszcze się nie zakończyła, a właściwie to się jeszcze nie zaczęła, bo zanim rynek stał się dojrzałym to już został zduszony. Globaliści wciąż nie wiedzą jak zareaguje to co oni nazywają "plebs" na ich skok na gotówkę. :hahaha: Powinno jeszcze być pytanie, czy znasz osobiście Satosziego Nakamoto albo Sempolińskiego, a jak tak to podaj jego ostatni adres zamieszkania. :hahaha: I czy uważasz, że kryptowalutami da się ograć Wielkiego Smoka w wojnie o pieniądz? :niewiem: I czy kryptowaluty mogą się wymknąć spod kontroli. Odpowiadam - tak spróbuj kontrolować Monero lub Zano. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Nawet komputery kwantowe nie pomogą. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Czy kontrolowanie giełd wystarczy, żeby kontrolować rynek. Sam jestem ciekaw, myślę, że na krótką metę tak, ale zawsze sie znajdzie jakiś sposób, trzeba tylko trochę dłużej pomyśleć i popracować nad czymś. :hejhej:
Forum o bieganiu polega na tym, że ankiety robi się o bieganiu, a nie kupowaniu i pytaniu czym się płaci za zakupy. :sss:
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Polejcie koledze wyżej!
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

fangss pisze: 09 sty 2025, 20:10 Forum o bieganiu polega na tym, że ankiety robi się o bieganiu, a nie kupowaniu i pytaniu czym się płaci za zakupy. :sss:
NIEEE. Na forum o bieganiu nie robi się żadnych ankiet, tym bardziej ankiet o bieganiu.

ps. Zgodzę się na ankiety jak pozwoli mi się pisać "jebac",
ODPOWIEDZ