Będę wdzięczy za jakieś porady u doświadczonych biegaczy

Ja cię rozumiem, sam biegam dopiero od 18 miesięcy,, a myślę czasem o spontanicznym przebiegnięciu maratonu, bez większych przygotowań, choćby metodą Gallowaya.forix pisze:Mam plan przebiec 50km na swoje 50 urodziny taki kaprys
Kompresja o której piszesz ma niestety swoje niepożądane skutki!forix pisze:Pytałem się o kompresję bo tak myślę że gdy się biegnie to mięsnie ud "skaczą" czy ściśnięcie ich nie powinno je mocniej uformować nie było by niepotrzebnego latania a może się mylę i ten ruch jednak je delikatnie masuje.
Wypasiony Harley za 50kPLN? Dawaj namiary, biore!yacool pisze:Na przykład kup sobie wypasionego harleja za 50 tysi.
Bobbery generalnie sa fajneyacool pisze:No chwila. Kto tu mówi o złotówkach?
Mi bardzo podoba się nazwa modelu Fat Bob. Ale to na 80-urodziny, czyli jak już nie będę pamiętał na co zbierałem.
Pasuje. Moj Street Triple chyba jednak troche juz za ostry na takiego starego dziada jak jayacool pisze:No, ładny. W sam raz dla starszego pana.
RespektJa póki jeszcze w miarę ogarniam wynajęcie hulajnogi, postanowiłem złożyć sobie od podstaw elektryka. Praca twórcza daje dużo satysfakcji. Koncept i realizacja. Wyzwanie dużo mniej czelendżowe niż donkiszoteria autora wątku, bo co najwyżej można przybić sobie młotkiem palec.