W sobotę połówka
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46,49
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mam pytanie w sobotę pierwszy start w tym roku półmaraton zywiecki ciężki dużo podbiegow . Jako że to pierwszy tegoroczny start a nie jestem strasznie doświadczonym zawodnikiem ( to mój drugi sezon ) zastanawiam się jak ruszyć. Niby powinienem biec negativem ale tutaj druga część jest trudniejsza. W zeszłym roku pobiegłem 1.54 przy zimnie -6 rok zakończyłem 10 na poziomie 45.14. W tym sezonie przygotowuje się do cracovia maraton 28.04 pierwotnie na czas 3.45 ale że przytrafiło się zerwanie włókien w lydce i 2 tyg przerwy zmieniłem prognozę na 4h. I teraz jak ruszyć?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
Czekaj no, niech spojrzę w szklaną kulę... Nie... Nic nie widzę.
Jak Ci mamy pomóc? Na podstawie wyniku sprzed roku i planowanego czasu na maraton po kontuzji? Żeby cokolwiek planować to trzeba się na czymś oprzeć. Trzeba było cokolwiek pobiec to byś wiedział. Ewentualnie na podstawie wykonanych treningów - ale to trochę wróżenie z fusów.
Jak Ci mamy pomóc? Na podstawie wyniku sprzed roku i planowanego czasu na maraton po kontuzji? Żeby cokolwiek planować to trzeba się na czymś oprzeć. Trzeba było cokolwiek pobiec to byś wiedział. Ewentualnie na podstawie wykonanych treningów - ale to trochę wróżenie z fusów.
biegam ultra i w górach