Czy szybkość w wieku 18 lat można łatwo poprawić?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: -
- Życiówka w maratonie: -
Szybkość jest dość dość uwarunkowana genetycznie, za to wytrzymałość jest dużo bardziej podatna na poprawę bez względu na geny...
To tak najogólniej...
Jaki jest najlepszy wiek na kształtowanie szybkości to dokładnie nie wiem, tyle pamiętam że gibkość bodajże okolice 6 roku życia...
Aktualnie najlepszych sprinterów z jakich stron mamy ? Jamajka, Trynidad i Tobago, USA i to od wielu wielu wielu lat.... Znajdź białego, który byłby w stanie rywalizować w sprincie...
To tak najogólniej...
Jaki jest najlepszy wiek na kształtowanie szybkości to dokładnie nie wiem, tyle pamiętam że gibkość bodajże okolice 6 roku życia...
Aktualnie najlepszych sprinterów z jakich stron mamy ? Jamajka, Trynidad i Tobago, USA i to od wielu wielu wielu lat.... Znajdź białego, który byłby w stanie rywalizować w sprincie...
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:27
- Życiówka w maratonie: brak
Christophe Lemaitre. Dla mnie fenomen i autor najpiękniejszego finiszu sprintów w historii...MatiR pisze:...Aktualnie najlepszych sprinterów z jakich stron mamy ? Jamajka, Trynidad i Tobago, USA i to od wielu wielu wielu lat.... Znajdź białego, który byłby w stanie rywalizować w sprincie...
https://youtu.be/lJ7M__zMlrA
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:28
- Życiówka w maratonie: 3:27:44
Jeden z nielicznych który może się pochwalić medalem olimpijskimyaki pisze:Christophe Lemaitre. Dla mnie fenomen i autor najpiękniejszego finiszu sprintów w historii...MatiR pisze:...Aktualnie najlepszych sprinterów z jakich stron mamy ? Jamajka, Trynidad i Tobago, USA i to od wielu wielu wielu lat.... Znajdź białego, który byłby w stanie rywalizować w sprincie...
https://youtu.be/lJ7M__zMlrA

Jeszcze pani Shippers

Moj blog
Skomentuj, doradź, porozmawiajmy
5km- 19:31
10km- 40:28
Półmaraton- 1:29:17, Den Haag 8.03.2020
Maraton- 3:27:44
Skomentuj, doradź, porozmawiajmy

5km- 19:31
10km- 40:28
Półmaraton- 1:29:17, Den Haag 8.03.2020