Potrzebny trener lub biegacz na 10km (Warszawa)

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
french_connection
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć, nie wiem czy to odpowiedni dział na forum, więc nie bijcie :)

Poszukuję trenera lub biegacza, który ma podobny cel, i który pomoże mi zrobić progres. Próbowałem sam przygotowywać się do biegów ale brakuje mi dyscypliny i dobrego planu treningowego. Moim celem jest regularne bieganie na 10km w ok. 38 minut, a może i lepiej. Dotychczas moje najlepsze czasy były w okolicach 40 minut. Jestem typem ambitnego amatora z potencjałem. Za moment kończę 34 lata, więc zdaje sobie sprawę, że później będzie już tylko trudniej.

Mieszkam w Warszawie i idealnie byłoby z kimś pracować "w terenie", ale jakakolwiek pomoc mile widziana.
Za bardziej profesjonalne biegowe "korepetycje" jestem w stanie zapłacić ale chętnie poznam też innych ambitnych amatorów do wspólnego biegania.

Pozdrawiam wszystkich a zainteresowanych zapraszam na priv:)
PKO
Awatar użytkownika
barcel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

french_connection pisze:Cześć, nie wiem czy to odpowiedni dział na forum, więc nie bijcie :)

Poszukuję trenera lub biegacza, który ma podobny cel, i który pomoże mi zrobić progres. Próbowałem sam przygotowywać się do biegów ale brakuje mi dyscypliny i dobrego planu treningowego. Moim celem jest regularne bieganie na 10km w ok. 38 minut, a może i lepiej. Dotychczas moje najlepsze czasy były w okolicach 40 minut. Jestem typem ambitnego amatora z potencjałem. Za moment kończę 34 lata, więc zdaje sobie sprawę, że później będzie już tylko trudniej.

Mieszkam w Warszawie i idealnie byłoby z kimś pracować "w terenie", ale jakakolwiek pomoc mile widziana.
Za bardziej profesjonalne biegowe "korepetycje" jestem w stanie zapłacić ale chętnie poznam też innych ambitnych amatorów do wspólnego biegania.

Pozdrawiam wszystkich a zainteresowanych zapraszam na priv:)

Wydaje się, że świetnym wyborem byliby:
http://mariuszgizynski.pl/
lub
Kuba Wiśniewski

To jest marka, i nie ma lipy :-D
aktywny12
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zależy czy chcesz indywidualne podejście czy może jednak treningi grupowe(te będą darmowe).

Masz treningi Nike, gdzie interesem zarządza wspomniany Kuba Wiśniewski. Masz podziały na treningach na grupy w zależności od zaawansowania. Szczegóły na: nike.com/warsaw
Są trening FMW prowadzone przez Bartka Olszewskiego i Łukasza Oskierko (jak nie znasz to czołowi biegacze amatorzy w Polsce). Bartek też prowadzi chyba treningi Ligi Biegowej. Wszystko łatwe do wyszukania w necie lub pytaj się na ich profilach na fb.

Jeśli chodzi o indywidualne podejście to nie wiem czy wspomniani przez barcela biegacze zajmują się tym, ale zawsze możesz zapytać. Wiem, że Łukasz Oskierko na pewno prowadzi indywidualnie biegaczy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ