Komentarz do artykułu Ćwiczenia treningu funkcjonalnego dla biegaczy
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Ćwiczenia treningu funkcjonalnego dla biegaczy
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: brak
Chyba opisy ćwiczeń 2 i 3 (w pierwszym zestawie) są w złych miejscach, co?
-
- Zaprawiony W Bojach
raczej zdjęcia źle wkleiliśmy 

- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Fakt, najważniejsze że już jest ok
.
Ciekawie się zapowiadają te zestawy, na pewno przetestuję w okresie przygotowawczym do następnego sezonu.

Ciekawie się zapowiadają te zestawy, na pewno przetestuję w okresie przygotowawczym do następnego sezonu.
-
- Rozgrzewający Się
Ja po pierwszych zajęciach z kettlebellsami przez tydzień ledwo chodziłem... Zupełnie inne zmęczenie, zupełnie inne mięśnie pobudzilem do pracy. Rewelacyjna sprawa. W chwili obecnej zmieniłem proporcje treningów na korzyść tych siłowo funkcjonalnych 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Mnie zastanawiają dwie kwestie. Załóżmy że wykonywalibyśmy jeden taki trening w tyg. W który dzień go upchnąć aby nie kolidował z treningami biegowymi. Drugie pytanie odnośnie mojego biegania, najprawdopodobniej wprowadziłbym to w soboty, z kolei w niedziele z reguły robie coś dłuższego. Czego się mogę spodziewać po takiej kombinacji?
- Antek Emigrant
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
http://bieganie.pl/?cat=13&id=6709&show=1rardzio pisze:Mnie zastanawiają dwie kwestie. Załóżmy że wykonywalibyśmy jeden taki trening w tyg. W który dzień go upchnąć aby nie kolidował z treningami biegowymi. Drugie pytanie odnośnie mojego biegania, najprawdopodobniej wprowadziłbym to w soboty, z kolei w niedziele z reguły robie coś dłuższego. Czego się mogę spodziewać po takiej kombinacji?