Dobry czas dla 15-latka na 10km...

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
tymocz1
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! Jako że niedlugo zbilżają mi sie zawody na 10 km to chcialbym dowiedziec sie jaki czas jest dobry dla osoby w moim wieku(15lat) na tym dystansie. Z góry dziekuje za wszytskie odpowiedzi : ) a pytam sie gdyż fajnie bylo by miec jakas motywacje na ten bieg bo na pierwsze miejsca jak wiadomo nie licze gdyz jestem zoltodziobem na "dyche". Czekam na odpowiedzi : ))
PKO
Awatar użytkownika
jarjan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

odpowiem tak,
syn mojego znajomego - 16 lat,w ciągu ok. miesiąca poprawił się na 10k z ok. 55 min na 45:30.

Ale na 1. miejsce to oczywiście nie starczyło, nawet w kategorii :)
Biegam, więc jestem. :)

pozdrawiam
Jarosław
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tymocz1 pisze:Witam! Jako że niedlugo zbilżają mi sie zawody na 10 km to chcialbym dowiedziec sie jaki czas jest dobry dla osoby w moim wieku(15lat) na tym dystansie. Z góry dziekuje za wszytskie odpowiedzi : ) a pytam sie gdyż fajnie bylo by miec jakas motywacje na ten bieg bo na pierwsze miejsca jak wiadomo nie licze gdyz jestem zoltodziobem na "dyche". Czekam na odpowiedzi : ))
kilka moich uwag
1. jak nie jesteś zawodnikiem wklubie i nie mas zlicencji nie wolno ci startowac w takim biegu ( na ogół trzeba mieć 16 lat i zgodę rodziców ).
2. 15 latkowie wklubach zapitalaja jak dzicy

Tompoz
Tompoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ