Czy taka kontuzja może mi przeszkodzić w trenowaniu.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Junior1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wczoraj dostałem kontuzji palca naszczęście u ręki. Jestem młodym biegaczem i trenuje biegi na 1000m i 1500m. Zastanawiam się czy mogę zacząć trenować z wybitym palcem. Wątpię aby odczówał jaki kolwiek ból podczas biegu, lecz martwię się czy na pewno jest to bezpieczne. :echech: Do całej sytuacji pośpiesza mnie tylko fakt że w maju mam ważne dla mnie zawody a z powodu (już przeszłej) choroby nie trenowałem przez 1 miesiąc, i moja kondycja zapewne mocno spadła.
PKO
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

biegaj, palcem u ręki odpowiednio się zajmij, ale na bieganie nie powinno mieć to żadnego wpływu.
Krzysiek
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Junior1 pisze:Wczoraj dostałem kontuzji palca naszczęście u ręki. Jestem młodym biegaczem i trenuje biegi na 1000m i 1500m. Zastanawiam się czy mogę zacząć trenować z wybitym palcem. Wątpię aby odczówał jaki kolwiek ból podczas biegu, lecz martwię się czy na pewno jest to bezpieczne. :echech: Do całej sytuacji pośpiesza mnie tylko fakt że w maju mam ważne dla mnie zawody a z powodu (już przeszłej) choroby nie trenowałem przez 1 miesiąc, i moja kondycja zapewne mocno spadła.

co ma piernik do wiatraka palec do biegania ? ew mozesz sobie usztywnic zeby nie pogorszyc stanu ale ten problem namsz 24 h a nie tylko w biegu
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ