Czy taka kontuzja może mi przeszkodzić w trenowaniu.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wczoraj dostałem kontuzji palca naszczęście u ręki. Jestem młodym biegaczem i trenuje biegi na 1000m i 1500m. Zastanawiam się czy mogę zacząć trenować z wybitym palcem. Wątpię aby odczówał jaki kolwiek ból podczas biegu, lecz martwię się czy na pewno jest to bezpieczne.
Do całej sytuacji pośpiesza mnie tylko fakt że w maju mam ważne dla mnie zawody a z powodu (już przeszłej) choroby nie trenowałem przez 1 miesiąc, i moja kondycja zapewne mocno spadła.

- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Junior1 pisze:Wczoraj dostałem kontuzji palca naszczęście u ręki. Jestem młodym biegaczem i trenuje biegi na 1000m i 1500m. Zastanawiam się czy mogę zacząć trenować z wybitym palcem. Wątpię aby odczówał jaki kolwiek ból podczas biegu, lecz martwię się czy na pewno jest to bezpieczne.Do całej sytuacji pośpiesza mnie tylko fakt że w maju mam ważne dla mnie zawody a z powodu (już przeszłej) choroby nie trenowałem przez 1 miesiąc, i moja kondycja zapewne mocno spadła.
co ma piernik do wiatraka palec do biegania ? ew mozesz sobie usztywnic zeby nie pogorszyc stanu ale ten problem namsz 24 h a nie tylko w biegu
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE